Τα αρχαία του Αγίου Νικολάου και οι αναθέσεις που δεν έπιασαν τόπο

Χαμός πάλι μέσα στον Άγιο Νικόλαο με τα έργα που δεν λένε να τελειώσουν γιατί βρέθηκαν πάλι αρχαία στην οδό Σαππαίων. Ωραία αλλά αυτό το καλαμπούρι με τα αρχαία κάποτε δεν πρέπει να τελειώσει; Δεν γίνεται να ταλαιπωρούνται οι επαγγελματίες, ιδιαίτερα της εστίασης, γιατί σε κάθε μέτρο βρίσκουν μερικά κεραμίδια.

@ Όπως όμως μου είπε και ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Γιάννης Κελγιώργης για κάποιους καταστηματάρχες αυτό το έργο θα γίνει η επαγγελματική τους ταφόπλακα.

@ Βγήκε ο Μουριάδης και είπε ότι δεν θα ανοίξει το πυλοθεραπευτήριο στα τοπικά κανάλια και σε εφημερίδες σφυρίχτρες αλλά ακούγοντας ότι είχε υποσχεθεί ο Προμούσας να μιλήσει με τον εμπορικό σύλλογο των Κρηνίδων ζήτησε να συναντηθεί μαζί τους για να τους πει αυτό που δήλωσε πριν από ένα 24ωρο ότι το πυλοθεραπευτήριο για λόγους ασφαλείας δεν θα ανοίξει.

@ Κάτι δεν πάει καλά με το μυαλό του Τζων Μάλκοβιτς. Ανακοινώνει ότι έκανε μια ανάθεση 20.000 ευρώ σε μια εταιρεία των Αθηνών για να του βρει επενδυτές για το κτήριο του κάτω νοσοκομείου. Αυτή η εταιρεία που πληρώθηκε με 20.000 βολιδοσκόπησε όπως είπε ο Μουριάδης κάποιους επενδυτές οι οποίοι ενδιαφέρονται να μετατρέψουν κάποιους ορόφους σε ξενοδοχείο και κάποιους να τους κάνουν διαμερίσματα για να τα πουλήσουν. Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να βγει ένας διαγωνισμός ώστε όσοι ενδιαφέρονται να κάνουν τις προτάσεις τους. Το θέμα για μένα είναι γιατί έδωσε ο δήμος 20.000 ευρώ όταν γι΄ αυτό το έργο πρέπει να γίνει πλειοδοτικός διαγωνισμός;

@ Επίσης μπορεί να πουλήσει ο δήμος κάτι από το κάτω νοσοκομείο; Νομίζω δεν το επιτρέπει ο νόμος εκτός και αν ο κ. Μουριάδης γνωρίζει κάτι που εγώ αγνοώ που δεν το νομίζω.

@ Μέχρι σήμερα έχει δώσει ο Μουριάδης με ανάθεση χρήματα τα οποία πήγαν στον βρόντο χωρίς να υπάρξει αποτέλεσμα όπως τον ηλεκτροφωτισμό στους δρόμους με λαμπτήρες led 30.000 ευρώ, 20.000 ευρώ για το κάτω το νοσοκομείο για να εντοπίσουν επενδυτές οι οποίοι όμως θα πρέπει να συμμετέχουν σε έναν διαγωνισμό χωρίς να είναι σίγουροι ότι θα τον κερδίσουν, 23.000 ευρώ για μια μελέτη για τις βραχογραφίες των Κρηνίδων που κανείς δεν έχει δει την πρόταση της εταιρείας που πήρε τα χρήματα και κάποιες άλλες αναθέσεις που δεν μπορώ τώρα να τις φέρω στο μυαλό μου.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα