Ο νευρικός Μουριάδης, η αδιάφορη αντιπολίτευση και ο Μάκης που οραματίζεται

Απορώ και με τις δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης στον δήμο Καβάλας πως παραμένουν αδρανείς μετά το επεισόδιο του δημάρχου με συμπολίτισσα μας που βρέθηκε στο γραφείο του Μουριάδη για να ζητήσει το τεράστιο επίδομα των 120 ευρώ που εδικαιούτο από την Πρόνοια και το οποίο δεν της
το έδωσε στέλνοντας την μάλιστα και στον Δια…ο.
@ Αλλά τι να πω ότι περίμενα να αντιδράσει ο Μάκης Παπαδόπουλος ο οποίος τώρα ψάχνει να γεμίσει την δεξαμενή του με δημοτικούς συμβούλους του Μουριάδη. Μεγαλύτερη πολιτική αστειότητα δεν έχω συναντήσει και αφέλεια να πιστεύει ότι κάποιοι του Μουριάδη το 2028 θα πάνε μαζί του. Αλλά τι να κάνει ο άνθρωπος πρέπει πάλι να βρει κάτι για να παραμυθιάσει τον εαυτό τους ώστε να ικανοποιήσει την δίψα του για εξουσία.
@ Πέρασε στο προχθεσινό διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΚ κατά πλειοψηφία το θέμα με την πρόσληψη 14 εργαζομένων μέσω ΚοιΣΠΕ για 10 μήνες έναντι 324.000 ευρώ. Φυσικά το ποσό είναι πολύ μεγάλο για ένα ταμείο όπως αυτό της ΔΕΥΑΚ που είναι ίσα βάρκα ίσα πανιά.
@ Αν διαβάσει κανείς τι ζητάνε από το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου για να δώσουν τρόφιμα στους δικαιούχους μόνο να τα διαβάσει κανείς κουράζεται.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα