Άλλα λέει ο Αγγελίδης και άλλα ακούει ο Μουριάδης

Ο αντιδήμαρχος τουρισμού του δήμου Καβάλας Τάκης Αγγελίδης άδειασε το τουριστικό δόγμα του Μουριάδη με συνέντευξη του στην ΕΤ3 αφού παραδέχθηκε ότι ο τουρισμός από τις χώρες των Βαλκανίων και την Τουρκία είναι αυτός που σώζει την Καβάλα. Συγκεκριμένα ο κ. Αγγελίδης δήλωσε ““Η Καβάλα αποτελεί πόλο έλξης για όλα τα Βαλκάνια αλλά και την Τουρκία και βασίζεται επομένως κυρίως στον οδικό τουρισμό. Δυστυχώς οι υποδομές δεν επαρκούν για τους επισκέπτες μας ειδικά τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Έχουμε έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα στην πόλη αλλά και θέμα με το παρκάρισμα”, πρόσθεσε. “Η Καβάλα αποτελεί επίσης δημοφιλή προορισμό και των κρουαζιερόπλοιων καθώς κάθε χρόνο πλέον 40 – 45 πλοία πιάνουν εδώ λιμάνι”.

@ Φαίνεται Αγγελίδης και Μουριάδης δεν συμφωνούν με το ποίους τουθρίστες θέλουμε. Αλλά μέχρι σήμερα δεν ακούσω από τον κ. Αγγελίδη να έχει κάνει και κάτι ως αντιδήμαρχος τουρισμούς παρά μόνο να μιλάει για την κρουαζιέρα στην οποία δεν συμμετέχει ο δήμος αφού δεν πληρώνει τη συμμετοχή του όπως είπε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΚ.

DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΚΔΟΣΗ : ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΑΦΜ: 800964731

ΑΡ.ΓΕΜΗ:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:  ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΟΣ 53, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, TK 17122

ΤΗΛ: 2109764290

EMAIL: evdomimera@gmail.com

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ & ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ : ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ : ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΛΩΡΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ & ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ : DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Εβδόμη Ημέρα