Ακάλυπτες οι παιδικές χαρές για μήνες και το ¨Cosmopolis” που έρχεται για να μείνει;

Ακάλυπτες έμειναν για περίπου 2 μήνες οι παιδικές χαρές του δήμου όπως παραδέχθηκε εντός του δημοτικού συμβουλίου ο Αλέξης Γούλας σε ερώτηση της Αναστασίας Ιωσηφίδου αλλά και σε μένα χθες στην συνέντευξη που μου έδωσε.

@ Το κενό εξηγήθηκε ως εξής από τον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών Αλέξη Γούλα ότι δεν υπήρχε προϋπολογισμός οπότε δεν μπορούσε να γίνει η σύμβαση με τον ιδιώτη που μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου είχε την ευθύνη των ελέγχων.

@ Με λίγα λόγια ρίσκαραν με τους λάθος χειρισμούς τους να μη ψηφίσουν προϋπολογισμό τον Νοέμβριο του 2023 γιατί δεν είχαν ακόμη την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο και να βάλουν σε κίνδυνο όπως και συνέβη τα παιδιά που χρησιμοποιούσαν τις παιδικές χαρές.

@ Μια ερώτηση προς τον πρόεδρο του ΔΗΠΕΘΕ Λάκη Γρανά. Κύριε πρόεδρε προβλέπεται μετά την ψήφιση ενός θέματος και σε μικρότερο χρόνο των 2 μηνών νάρχεται θέμα για την ανάκληση της απόφασης μη χρηματοδότηση του “Cosmopolis”; Για δέστε το να μη σαν τρέχουν Πασχαλιάτικα.

@ Αληθεύει ότι μετά τα Γαλλικά που ακούσατε από τον δήμαρχο γιατί δεν είχατε φροντίσει να είναι παρόντα όλα τα μέλη της συμπολίτευσης και γι΄ αυτό η αντιπολίτευση καταψήφισε την οικονομική κάλυψη του φεστιβάλ με 198.000 ευρώ τώρα πιέσατε όλους του συμβούλους σας να παραβρεθούν στη σημερινή συνεδρίαση παρόλο που είχαν προγραμματισμένο ταξίδι;

@ Κάποιοι δεν αλλάζουν μετά από τρεις αναμετρήσεις την περπατησιά τους και συνεχίζουν να βγάζουν δελτία τύπου κάνοντας πολιτική αγγαρεία. Πρώτον αφού διαφωνούν με την αύξηση των δημοτικών τελών όπως ο Μάκης Παπαδόπουλος γιατί δεν προσέφυγε ο ίδιος στην αποκεντρωμένη και στη συνέχεια στο άρθρο 152 παρά τώρα κλαίει πάνω από το χυμένο γάλα με τα δελτία τύπου και τους πίνακες που δείχνουν τον διπλασιασμό των δημοτικών τελών; Τώρα που τα λέει έχει κανένα νόημα; Όχι δεν έχει κανένα νόημα και δεν έχει γιατί το πουλάκι πάει πέταξε και ο Μουριάδης φόρτωσε με 4 εκ τις πλάτες των πολιτών. Ο Παπαδόπουλος που ότι θυμάται χαίρεται τι θέλει να μας πει ότι εμείς οι πολίτες πρέπει να αντιδράσουμε για λογαριασμό του; Το να κλαίει πάνω από το χυμένο γάλα δεν έχει καμιά αξία τώρα.

@ Αυτό που κάνει ο δήμος Ρήγας Φεραίος της Μαγνησίας την λειτουργία ενός καταφυγίου αδέσποτων ζώων με κτηνιατρείο μέσα και με όλες εκείνες τις σύγχρονες υποδομές για τα ζώα ο δήμος Καβάλας καταγγέλλεται για τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στο καταφύγιο του στο Κρυονέρι.

@ Τις λακκούβες στους δρόμους πότε λέτε να τις κλείσετε κύριε Γούλα; Ξέρετε ότι δεν κλείνετε την λακκούβα που υπάρχει στον δρόμο πριν μπείτε στο σπίτι σας στο Παληό τι να περιμένουμε όλοι εμείς που ζούμε στις συνοικίες και στα χωριά της Καβάλας;

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα