Αντάρτικο από Χριστόδουλο Μιχαλάκη στην δημοτική επιτροπή του δήμου Καβάλας

Στην χθεσινή συνεδρίαση της δημοτικής επιτροπής του δήμου Καβάλας ήρθε και ένα θέμα του αφορούσε την αγωγή που έκανε η εταιρεία του κ. Φιλόγλου σε βάρος του δήμου ύψους 39.000 ευρώ για το έργο που εκτέλεσε στον υπόγειο αγωγό ομβρίων υδάτων στην οδό Κασσάνδρου.

@ Για το συγκεκριμένο έργο που άρχισε η εκτέλεση του το 2022 δεν υπήρξε καμιά σύμβαση μεταξύ του δήμου και της εταιρείας του κ. Φιλόγου όπως είναι άγνωστο ποιος το επέβλεπε. Παρουσιάσθηκε όμως χθες μια έκθεση της τεχνικής υπηρεσίας που βεβαίωνε ότι αυτό το έργο είχε γίνει.

@ Τι ζητούσε με την αγωγή της η εταιρεία του κ. Φιλογλου; Φυσικά τα χρήματα της και αυτό που έπρεπε να ψηφίσουν χθες τα μέλη της δημοτικής επιτροπής ήταν να του τα πληρώσουν εξωδικαστικά αφαιρουμένων των τόκων.

@ Το συγκεκριμένο θέμα δεν το ψήφισε ο Μάκης Παπαδόπουλος όπως και η Νατάσα Ιωσηφίδου που δήλωσε παρούσα όπως και ο Χριστόδουλος Μιχαλάκης ο μόνος από την πλευρά της πλειοψηφίας που δεν το ψήφισε. Ο αντιδήμαρχος παιδείας προφανώς καταλαβαίνοντας τα προβλήματα που μπορεί να έχει ως συνταξιούχος εκπαιδευτικός αν κάτι δεν πάει καλά με την συγκεκριμένη υπόθεση και ακούγοντας την Αναστασία Ιωσηφίδου που ως νομικός συνέστησε να πάει στα δικαστήρια η υπόθεση ώστε να υπάρχει μια απόφαση που θα τους καλύπτει προτίμησε να μην το ψηφίσει.
@ Επειδή όλα στον δήμο Καβάλας κινούνται γύρω από την Χριστίνα Ταβουλτζίδου αφού όπως από το 2019 έγραφα και έλεγα αυτή είναι ο σκιώδης δήμαρχος κλίθηκε από τον Γιάννη Προμούσα για να καθησυχάσει τα μέλη της πλειοψηφίας που είχαν προβληματισθεί από τις παραινέσεις της Ιωσηφίδου. Πείσθηκαν και εκτός του Χριστόδουλου Μιχαλάκη ψήφισαν υπέρ του εξωδικαστικού συμβιβασμού.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα