Από τις αποζημιώσεις στις λύσεις: Η παρέμβαση του Μακάριου για τα Τενάγη

Σε μια περίοδο όπου η συζήτηση για τα Τενάγη των Φιλίππων επικεντρώνεται – δικαιολογημένα – στις αποζημιώσεις των αγροτών, ο Μακάριος Λαζαρίδης επιχειρεί να ανοίξει παράλληλα και τη συζήτηση της επόμενης ημέρας.

Με χθεσινό άρθρο του, αλλά και διαρκείς δημόσιες παρεμβάσεις του, δεν περιορίζεται μόνο στη διεκδίκηση οικονομικής στήριξης για τους παραγωγούς που πλήττονται από τις πλημμύρες, αλλά καταθέτει και συγκεκριμένο πλαίσιο προτάσεων για την αναζήτηση μόνιμων λύσεων, βασισμένο σε επιστημονικές εισηγήσεις και συνεργασία με πανεπιστημιακά και ερευνητικά ιδρύματα.

Όπως επισημαίνει ο τ. υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, το πρόβλημα στα Τενάγη είναι πλέον δομικό και απαιτεί σοβαρό σχεδιασμό, επικαιροποίηση μελετών και συνεννόηση όλων των εμπλεκομένων φορέων, ώστε να διασφαλιστεί το μέλλον της περιοχής και της αγροτικής παραγωγής. Αν μη τι άλλο, υπεύθυνη στάση από τον βουλευτή της ΝΔ.

DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΚΔΟΣΗ : ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΑΦΜ: 800964731

ΑΡ.ΓΕΜΗ:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:  ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΟΣ 53, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, TK 17122

ΤΗΛ: 2109764290

EMAIL: evdomimera@gmail.com

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ & ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ : ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ : ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΛΩΡΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ & ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ : DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Εβδόμη Ημέρα