Γιατί δεν προχωράει το έργο με τα έξυπνα υδρόμετρα;

Ερώτηση προς την διοίκηση της ΔΕΥΑΚ. Για ποιον λόγο μέχρι σήμερα δεν προχωρήσατε το έργο της αντικατάσταση των παλιών υδρομέτρων με τα έξυπνα; Το έργο έχει ανάδοχο αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει ξεκινήσει η αντικατάσταση των 25.000 έξυπνων υδρομέτρων που έλεγε η διοίκηση της ΔΕΥΑΚ ότι θα προχωρούσε γρήγορα;

@ Άδικο έχουν όσοι μιλάνε ότι δεν έχει η ΔΕΥΑΚ την ιδία συμμετοχή και το ΦΠΑ και γι΄ αυτό δεν ξεκίνησε το έργο;

@ Άλλη ερώτηση για την διοίκηση της ΔΕΥΑΚ. Πόσα έργα από αυτά που έχει ανακοινώσει ο πρόεδρος της επιχείρισης Απόστολος Χρόνης και τα έχει χαρακτηρίσει εμβληματικά έχουν ξεκινήσει για να δούμε αν αυτά που έλεγε είχαν κάποια βάση ή όχι.

@ Επίσης ακούω ότι ο εργολάβος που έχει πάρει το μεγάλο εμβληματικό έργο της αντικατάστασης και δημιουργίας νέου δικτύου ύδρευσης σε διάφορες περιοχές της πόλης θέλει να απαλλαγή γιατί με την μεγάλη έκπτωση που είχε δώσει το έργο σήμερα δεν βγαίνει.

@ Πολλά ακούγονται από τώρα για το έργο της σύνδεσης του δικτύου ύδρευση του πρώην δήμου Φιλίππων με τον κεντρικό αγωγό αλλά είναι μόνο φήμες. Θα επαληθευτούν μετά την ανακήρυξη του αναδόχου.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα