Δεν έχω ακόμη καταλάβει την προσπάθεια τόσο του Αλέξη Γούλα όσο και του ίδιου του δημάρχου να παρουσιάσουν τη γενική γραμματέα ως μια υπηρεσιακή παράγοντα που δεν διοικεί τον δήμο και να πείσουν ότι αυτός που κάνει κουμάντο είναι αποκλειστικά ο ίδιος ο Μουριάδης.
Προφανώς ο δήμαρχος ενοχλήθηκε από την έκταση που έχει πάρει αυτό που ακούγεται εδώ και επτά χρόνια, ότι δηλαδή αυτή που διοικεί τον δήμο είναι η κ. Ταβουλτζίδου και όχι ο ίδιος ο δήμαρχος. Φυσικά, αυτή την εικόνα δεν την δημιούργησαν οι αντίπαλοί του, αλλά την ενίσχυσαν δημόσια ακόμη και δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Μουριάδη, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά ποιος έχει τον πραγματικό έλεγχο της διοίκησης του δήμου.
@ Φυσικά, δεν μπορώ να γνωρίζω γιατί ο Αλέξης Γούλας έπλεξε το εγκώμιο της Χριστίνας Ταβουλτζίδου. Ο ίδιος, άλλωστε, πριν γίνει δημοτικός σύμβουλος του Μουριάδη, ήταν από εκείνους που έκραζαν τη δημοτική αρχή. Τον είδαμε, όμως, και ως προς το πολιτικό του μέγεθος. Τα παράτησε και έφυγε, λέγοντας ότι δεν μπορεί να τρέχει στα δικαστήρια. Δεν γνώριζε, άραγε, όταν αποφάσιζε να ασχοληθεί με τη διοίκηση του δήμου, ότι αυτή η θέση συνεπάγεται ευθύνες, αντιπαραθέσεις και πιθανές δικαστικές εμπλοκές;