Πληροφορούμε ότι ο αντιδήμαρχος οικονομικών Γιάννης Προμούσας έχει εκφράσει τη δυσαρέσκεια του για τον τρόπο που λειτουργεί ο διευθυντής της οικονομικής υπηρεσίας Γιάννης Χατζηκωνσταντίνου ο οποίος εφαρμόζει δική του πολιτική γραμμή την οποία δεν γνωρίζει ούτε ο ίδιος. Δεν γνωρίζω τι του είπε και πως σκέφτεται να αντιμετωπίσει ο Μουριάδης το συγκεκριμένο πρόβλημα αλλά είναι ο δεύτερος αντιδήμαρχος ο οποίος έχει διαφορές με τους υφισταμένους του. Ο πρώτος ήταν ο αντιδήμαρχος της δημοτικής αστυνομίας Χρίστος Τσιτσιλικάκης.
@ Πληροφορήθηκα όμως και κάτι άλλο. Ότι προβλήματα έχει ο Προμούσας και με το τμήμα των προμηθειών και συγκεκριμένα με την υπεύθυνη την κ. Χινίσογλου. Προφανώς κάτι δεν πάει καλά με τον Προμούσα και τους δύο Χατζηκωνσταντίνου και Χινίσογλου και αυτό ίσως να οφείλεται στο τρόπο με τον οποίο συνεργάζεται μαζί τους ο αντιδήμαρχος οικονομικών.
@ Έχουμε και λέμε. Προβλήματα εργαζομένων της ΔΕΥΑΚ με τον πρόεδρο της επιχείρισης Απόστολο Χρόνη. Προβλήματα του Τσιτσιλικάκη με τους δημοτικούς αστυνομικούς και προβλήματα του Προμούσα με δύο από τους βασικούς υπεύθυνους της οικονομικής υπηρεσίας του δήμου. Προφανώς κάτι συμβαίνει και ο δήμαρχος δεν μπορεί να βάλει μια τάξη γιατί δεν είναι παρών στην διοίκηση του δήμου.