Εξώδικο Χρόνη και εναντίον Λυχούνα

Μαθαίνω επίσης ότι ο Απόστολος Χρόνης αφού το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΚ δεν στράφηκε εναντίον του πρώην αντιδημάρχου επί δημαρχίας Δήμητρας Τσανάκα Μιχάλη Λυχούνα μετά την ανάρτηση που έκανε διαμαρτυρόμενος για το φουσκωμένο λογαριασμό που πήρε ανέλαβε προσωπικά και του έστειλε ένα εξώδικο με το οποίο του ζητά να ανακαλέσει όσα έγραψε σε βάρος της επιχείρισης. Συγκεκριμένα ο Μιχάλης Λυχούνας έγραψε. “Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ και η ΔΕΥΑΚ μας κλέβουν μέρα μεσημέρι!

Κανείς να μην πληρώσει, γρήγορα στα δικαστήρια.

Έχουν αρχίσει και έρχονται οι εκκαθαριστικοί λογαριασμοί για το νερό για την περίοδο από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Αύγουστο.

Όπως φαίνεται και στους λογαριασμούς, στην προκαταβολή δεν έχουν βάλει παρά ελάχιστη κατανάλωση. Αυτό δεν θα είχε καμία σημασία αν η τιμή του κυβικού ήταν σταθερή. Επειδή όμως είναι κλιμακωτή (έως 30 κυβικά 0,45 και μετά εκτοξεύεται στο 1,3 και μετά συνεχίζει μέχρι τα….2 και ο Θεός ξέρει) η εκκαθάριση του λογαριασμού μετατρέπεται σε ….εκκαθάριση του πορτοφολιού!

Στο δικό μου παράδειγμα το σύνολο των κυβικών είναι 55. Αν ήταν κατανεμημένο στους δύο λογαριασμούς, θα ήταν 27,5Χ0,45+ 12,15 και άρα 24,30 Ευρώ. Όπως βλέπει κάποιος όμως η ΔΕΥΑΚ και ο πάτρωνας της Δήμος Καβάλας θέλουν 46,50! Διπλάσια τιμή!

Έξω οι κλέφτες! Έξω οι Λωποδύτες!”

@ Αναρωτιέμαι βέβαια τι από τα παραπάνω ο Μιχάλης Λυχούνας θα ανακαλέσει ώστε να ικανοποιηθεί ο Απόστολος Χρόνης.

DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΚΔΟΣΗ : ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΑΦΜ: 800964731

ΑΡ.ΓΕΜΗ:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:  ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΟΣ 53, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, TK 17122

ΤΗΛ: 2109764290

EMAIL: evdomimera@gmail.com

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ & ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ : ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ : ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΛΩΡΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ & ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ : DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Εβδόμη Ημέρα