Μελέτες που ανατέθηκαν και που ξεχάστηκαν ή δεν έγιναν καθόλου από τον Μουριάδη αλλά κόστισαν λεφτά στον δήμο

Με εκείνη την παρουσίαση που θα έκανε στο δημοτικό συμβούλιο ο Μουριάδης της μελέτη για τις βραχογραφίες τι έγινε την κατάπιε και αυτήν το μαύρο το σκοτάδι μαζί και με την μελέτη για το κάτω νοσοκομείο που ήταν για να βρουν τους περίφημους επενδυτές; Και για τις δύο μελέτες ξοδεύτηκαν με αναθέσεις 45.000 ευρώ.

@ Εκείνη η μελέτη για το έργο της ΜΟΜΑ έχει πληρωθεί αν θυμάμαι καλά κοντά στις 200.000 ευρώ αλλά δεν έχει χρησιμοποιηθεί μετά την προσφυγή του Χρυσανίδη στην δικαιοσύνη και το έργο στο συγκεκριμένο δρόμο έχει σταματήσει.

@ Θυμήθηκα και μια άλλη μελέτη που θα έδινε ο Μουριάδης σε γραφείο των Αθηνών για να του πουν πως θα αξιοποιήσει τα λασπόλουτρα. Από μελέτες και αναθέσεις πάνε καλά στον δήμο αλλά από έργα μηδέν.

@ Μέσα σε ένα χρόνο είχε υποσχεθεί ο δήμαρχος τους κατοίκους της περιοχή του Περιγιαλίου μετά το δυστύχημα που είχε γίνει το 2023 και στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας δεκαεπτάχρονος όταν το μηχανάκι συγκρούσθηκε με το επικαθήμενο απορριμματοφόρο που ανέβαζε τα σκουπίδια στον ΧΥΤΑ ότι θα άλλαζε την όδευση ώστε να μη περνά μέσα από τον οικισμό και από τότε έχουν περάσει κοντά 3 χρόνια.

@ Έχουν περάσει 6 χρόνια και ακόμη τα έργα στο Περιγιάλι δεν έχουν ξεκινήσει. Άλλα τα χρήματα από την προσφορά σε χρήμα 3 εκ ευρώ βρίσκονται αχρησιμοποίητα στο ταμείο του δήμου.

ΕΒΔΟΜΗ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ
Έκδοση: Καθημερινή
ΑΦΜ: 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ
Αρ. ΓΕΜΗ:142329830000

Διεύθυνση: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22
Τηλ: +30 2510222141
Email: evdomimera@gmail.com
Ιδιοκτήτης & Κύριος Μέτοχος: ΄Δήμητρα Ιωάννου Κέντη
Νόμιμος εκπρόσωπος & Διευθυντής: Δήμητρα Ιωάννου Κέντη
Διευθυντής σύνταξης: Γιοβανακης Ευάγγελος
Διαχειριστής & Δικαιούχος ονόματος τομέα: ΕΒΔΟΜΗ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Εβδόμη Ημέρα