Μια κεντρική πλατεία που ζέχνει

Το έγραψα και την περασμένη εβδομάδα ότι η κεντρική πλατεία ζέχνει. Το τρελό της υπόθεσης είναι ότι εκεί πάνε κάποιοι γονείς τα παιδιά τους να παίξουν με τα περιστέρια και να τρέξουν μέσα στις κουτσουλιές τους. Είναι μερικοί για δέσιμο.

@ Αν θα αλλάξει κάτι στην κεντρική πλατεία φυσικά όχι, άσχετα που ο Μουριάδης μίλησε το πάλαι ποτέ ότι θα έκανε έναν διεθνή διαγωνισμό για μια μελέτη και ένα έργο που θα την άλλαζε ριζικά. Μάλιστα έχει στα χέρια του και μια μελέτη που την βράβευσε με προτάσεις για μια νέα πλατεία αλλά την πέταξε σε κάποιο συρτάρι.

@ Δεν έχει αλλάξει τίποτε λοιπόν από πέρσι, ούτε και πρόκειται να αλλάξει και τίποτε στο μέλλον.
@ Τώρα αν περιμένει η Καβάλα να δει ανάπτυξη από την οργανισμό ανάπτυξης Α.Ε με πρόεδρο τον Σιμιτσή σώθηκε. Δεν πρόκειται ο Σιμιτσή μετά από τόσες αποτυχημένες παρουσίες σε δήμο και περιφέρεια να μπορέσει να φτιάξει κάτι θετικό.

DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΚΔΟΣΗ : ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΑΦΜ: 800964731

ΑΡ.ΓΕΜΗ:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:  ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΟΣ 53, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, TK 17122

ΤΗΛ: 2109764290

EMAIL: evdomimera@gmail.com

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ & ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ : ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΕΥΘΥΜΙΑ Τ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ : ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΛΩΡΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ & ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ : DIGITAL WORLD MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Εβδόμη Ημέρα