Μια πρόταση για την οδό Ομονοίας για να ανακουφισθεί το κυκλοφοριακό

Η πρόταση Σοκολάκη μέλος του σωματείου του Eurotaxi να γίνει έστω και δοκιμάστηκα διπλής κατεύθυνσης η οδός Ομονοίας, την λαμβάνω σοβαρά υπόψη μου. Έτσι όπως έχουν αλλάξει όλα στον κέντρο της Καβάλας για να βρεθείς εκεί που θέλεις θα πρέπει να φτάσεις μέσω Τρικάλων.

@ Ας το δοκιμάσουν αν μπορεί να βγαίνει κανείς στην Ομόνοιας από την Εθνάρχου Μακαρίου είτε από την Δαγκλή και αν θα μπορεί να ανεβαίνει προς τα Ποταμούδια είτε να μπορεί να κατεβαίνει προς την κεντρική πλατεία. Αυτό μπορεί να γίνει καταργώντας την μια λωρίδα στάθμευσης ώστε να μπορούν τα αυτοκίνητα να κυκλοφορούν και στις δύο λωρίδες.

@ Από τις φωτογραφίες κρίνοντας δεν βρήκα και πολύ γοητευτικό άρα τραβηχτικό το στήσιμο στην υπόγεια αίθουσα του μετρό της Αθήνας στο Σύνταγμα την προβολή των προϊόντων της περιφέρειας μας. Προφανώς θέλει μια πιο εξελιγμένη μορφή παρουσίασης και όχι αυτό που έγινε και θυμίζει την δεκαετία του ΄80.

@ Φοβερό θα νοικιάσουν από τον ΟΛΚ για 500 ευρώ ένα περίπτερο που θα το τοποθετήσουν στην παραλία και έτσι ο διευθύνων σύμβουλος θα αυξήσει τα έσοδα του. Φοβερό νομίζω ότι πλέον ο οργανισμός βαδίζει σε νέες λεωφόρους ανάπτυξης.

@ Μεγάλη πίκρα θα φάνε και αυτό το καλοκαίρι οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες της Κεραμωτής από τις εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες που θα θελήσουν να περάσουν στην Θάσο χρησιμοποιώντας τους δρόμους του χωριού. Εδώ και δεκάδες χρόνια συζητούν για τις λύσεις που υπάρχουν αλλά μέχρι σήμερα καμιά δεν έχουν υιοθετήσει.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα