Απίστευτα πράγματα συνεχίζουν να συμβαίνουν στο δήμο Καβάλας και με την διοίκηση του “σύγχρονου δήμου” που όμως έχει μείνει στην εποχή του αραμπά. Είναι δυνατόν το 2026 ακόμη να γίνεται η διακίνηση των εγγράφων με κλητήρες; Αυτά λένε ότι συμβαίνουν στο “σύγχρονο δήμο” με δήμαρχο τον Μουριάδη και αντιδήμαρχο διοικητικών υποθέσεων τον Βασίλη Λεμονίδη.
@ Σε τι χέρια έχει πέσει ο δήμος. Τα χρήματα όμως που έχουν δαπανηθεί σε προγράμματα και εξωτερικές υπηρεσίες υποστηρικτικές ξεπερνούν πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.
@ Έχει κακοπέσει ο δήμος και δεν βλέπω τα επόμενα 2,5 χρόνια να σώζεται γιατί αυτοί που “κατοικούν” στο δημαρχείο το μόνο που τους ενδιαφέρει με πρώτο και καλύτερο τον Μουριάδη είναι να μη μου στείλουν πρόσκληση για τους Φιλίππους όπως στέλνουν σε όλα τα ΜΜΕ της Καβάλας. Έτσι νομίζει ο Μουριάδης ότι θα με τιμωρήσει για την καθημερινή δίκαιη κριτική που του ασκώ. Χάρισμα σου οι προσκλήσεις Μουριάδη των 200.000 ευρώ του Κοσμόπολις των 3 ημερών και άλλων τόσων χρημάτων του φεστιβάλ των Φιλίππων. Μέχρι την πρόσκληση φτάνει η δύναμη σου.