Ο Ποτόλιας που δεν θέλει μια βράβευση από τον δήμου του Ευαγγελίου και ζητά να αναβληθεί και η συναυλία της Αμερικανικής χορωδίας με το μουσικό σχολείο!

Την ερχόμενη Τετάρτη αυτή την φορά θα συνεδριάζει η δημοτική επιτροπή του δήμου Καβάλας στη μετά το μεσημέρι με 6 θέματα στην ημερησία διάταξη. Ένα από αυτά είναι και η αμοιβή του Κωστή Σιμιτσή ως δικηγόρου σε υπόθεση του δήμου με τον δήμο Δοξάτου κατά του δήμου Καβάλας προφανώς για τις πηγές Βοιράνης και η δίκη θα γίνει στο πρωτοδικείο Δράμας στις 24 Απριλίου.
@ Χθες ο πολυγραφότατος δημοτικός σύμβουλος Χρίστος Ποτόλια τα έδωσε όλα. Το πρώτο δελτίο τύπου που έδωσε στην δημοσιότητα είχε να κάνει με επιστολή συνδημότη μας που ζητά να βραβευτεί από τον δήμο ο τέως δήμαρχος επί χούντας ο Βαγγέλης Ευαγγελίου. Διαφωνεί ο κ. Ποτόλιας με αυτή την βράβευση αλλά θέλω να του πω άσχετα αν θα υιοθετήσει η διοίκηση και το δημοτικό συμβούλιο την δική του άποψη ή του συνδημότη μας, ο Ευαγγελίου στη λαϊκή μνήμη των Καβαλιωτών έχει απενοχοποιηθεί από εκείνη την εποχή και αυτό που έχει μείνει είναι μόνο τα έργα που έχει κάνει. Δεν ξέρω τι έχει μεγαλύτερη σημασία αυτό που πιστεύει ο κόσμος και έχει περάσει το έργο του και στις νέες γενιές ή αυτά που λέει ο Χρίστος Ποτόλιας;
@ Το δεύτερο δελτίο αφορά μια συναυλία. Ο κ. Ποτόλιας ζητά από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου “Ο δήμος προγραμματίζει συναυλία με τη Χορωδία της Ανώτατης Στρατιωτικής Ακαδημίας των ΗΠΑ στις 25 Μάρτη, «με τη στήριξη και συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου Καβάλας», παραχωρώντας μάλιστα την αίθουσα της Μεγάλης Λέσχης.
Η απόφαση είναι απαράδεκτη και πρέπει να αποσυρθεί. Ο δήμος δίνει βήμα στον πιο δολοφονικό στρατό του πλανήτη να ξεπλυθεί μέσω του πολιτισμού. Επιχειρείται να αναδειχτεί η δήθεν καλλιτεχνική προσφορά του για να κρυφτούν τα δεκάδες εγκλήματά του σε όλο τον κόσμο”.
@ Δεν έχω φυσικά λόγια να αντικρούσω αυτή την λογική του Ποτόλια γιατί την θεωρώ αναχρονιστική και ξεπερασμένη.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα