11 αντιδήμαρχοι και 7 εντεταλμένοι σύμβουλοι!

Μέχρι το τέλος του 2024 θα είναι πρόεδρος του επιμελητηρίου ο Μάρκος Δέμπας αφού όπως άκουσα τότε θα μεταφερθούν οι εκλογές των επιμελητηρίων που έχουν να γίνουν από το 2017. Υποτίθεται ότι οι εκλογές των επιμελητηρίων θα έπρεπε να γίνονται κάθε 3 χρόνια.
@ Μέχρι το τέλος της θητείας του ο Χριστόδουλος Τοψίδης θα παραμείνει πρόεδρος του επιμελητηρίου Έβρου. Προφανώς δεν θέλει να περάσει στα χέρια κάποιου άλλου.
@ Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επιμένει ο Μητροπολίτης Στέφανος να γιορτάζει κάθε χρόνο από τότε που ήρθε στην Καβάλα την ονομαστική του εορτή όπως έκανε προχθές το βράδυ και να καλεί του Καβαλιώτες για να του ευχηθούν στην πλατεία του δημοτικού κήπου κάτω από το δημαρχείο για χρόνια πολλά. Προφανώς θα έχει διαπιστώσει ότι δεν την εκλαμβάνουν αυτή του τη πρόσκληση οι περισσότεροι με χαρά και γι ́ αυτό δεν συμμετέχουν. Επίσης αυτό το παραδοσιακό πάρτι που στήνεται κάθε χρόνο με κάποιο χορευτικό συγκρότημα κάποιου πολιτιστικού συλλόγου έχει γίνει κουραστικό.
@ Τι είδα ο Μουριάδης χθες έδωσε στη δημοσιότητα τον κατάλογο με τους αντιδημάρχους και τους εντεταλμένους συμβούλους. Συγκεκριμένα από τους ένδεκα αντιδημάρχους που έχει ορίσει ο Μουριάδης οι εννέα είναι με αντιμισθία και οι δύο χωρίς μισθό. Επίσης όρισε επτά εντεταλμένους συμβούλους.
Συγκεκριμένα οι εννέα αντιδήμαρχοι με αντιμισθία είναι κατά σειρά.
1)Αντιδήμαρχο Καθαριότητας – Πρασίνου – Ανακύκλωσης – Ακτών και Κλιματικής Προστασίας, Σταυρίδη Κυριάκο.
2) Αντιδήμαρχο Οικονομικού Προγραμματισμού & Δημοτικής Περιουσίας, Προμούσα Ιωάννη
3) Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Πρόνοιας την Βακιρτζή Σαϊα (Έλσα).
4) Αντιδήμαρχο Πρωτογενούς Τομέα και Κοινοτήτων, τον Κυριακίδη Όμηρο.
5) Αντιδήμαρχο Ανάπτυξης και Τουρισμού, τον Αγγελίδη Παναγιώτη (Τάκη) .
6) Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Δια Βίου Μάθησης και Μουσικής Εκπαίδευσης, τον Μουμτσάκη Απόστολο.
7) Αντιδήμαρχο Διοικητικής Αναδιάρθρωσης & Οργάνωσης, τον Λεμονίδη Βασίλειο.
8) Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Νεολαίας & Εθελοντισμού, τον Χατζηαναστασίου Κωνσταντίνο.
9) Αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας & Προστασίας Ζώων Συντροφιάς, τον Τσιτσιλικάκη Χρήστο.
@ Οι δύο άμισθοι αντιδήμαρχοι είναι ο Γιώργος Γούλας Τεχνικών Έργων -Πολεοδομίας- Περιβάλλοντος -Αστικής Ανάπτυξης & Βιώσιμης Κινητικότητας και ο Χριστόδουλος Μιχαλάκης Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής.
@ Οι επτά εντεταλμένοι σύμβουλοι είναι Τσεκμέζογλου Σωτήριο, σε θέματα Εξοικονόμησης Ενέργειας -Προστασίας Κλιματικής Αλλαγής-Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (ΕΣΠΑ -ΣΕΣ), Βακιρτζή Κωνσταντίνο σε θέματα Αθλητικών Υποδομών, Κοτσακίδη Δαμιανό, σε θέματα Αγροτικών υποθέσεων, Δημητριάδη
Χρήστο-Γρηγόρη, Συνοικιακών Συλλόγων, Αργυρίου Στυλιανή (Στέλλα), Πολιτισμού-Επιστημών και Έμφυλης Βίας, Χατζηφραντζή Ανθούλα (Ανθή), σε θέματα λειτουργίας σχολικών μονάδων, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Δημητριάδη Ανέστη, σε θέματα Παιδικών Σταθμών – Προγράμματα ΕΣΠΑ.
@ Περισσεύουν άλλοι τρεις ένας εκ των οποίων είναι ο Παναγιώτης Μαμτσαδέλης ο οποίος θα προταθεί για τη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου ενώ δύο δεν έχουν πάρει καμία θέση όπως ο Απόστολος Χρόνης που παραμένει πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ και ο Κώστας Πεφάνης.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα