16 χρόνια χρειάσθηκαν και 3 δήμαρχοι για να σταματήσουν την πρόοδο του δήμου

Εδώ και τεσσεράμισι χρόνια γράφω ότι η διοίκηση του δήμου Καβάλας από τον Μουριάδη είναι χαμένα χρόνια και η Καβάλα πήγε πίσω σε έργα και ανάπτυξη.

@ Οι δημαρχιακές θητείες Σιμιτσή, Τσανάκα και Μουριάδη και οι τρεις μαζί που διοίκησαν μέχρι σήμερα 16 χρόνια δεν πρόσφεραν σχεδόν τίποτε αντίθετα έριξαν πολλές θέσεις τον δήμο στην αξιολόγηση του σε πανελλήνιο επίπεδο.

@ Και οι δύο προηγούμενες διοικήσεις μαζί με αυτή που έχουμε σήμερα, έδωσαν την αίσθηση στους πολίτες ότι για το μόνο που ενδιαφερόταν και ενδιαφέρονται ήταν και είναι αποκλειστικά οι απολαβές που συνεπάγονται από μια θέση εξουσίας. Το δημαρχείο έχει μετατραπεί σε μια μηχανή τακτοποιήσεων με τις αντιμισθίες που υπάρχουν για αντιδημάρχους, κοινοτάρχες και ειδικούς συμβούλους.

@ Τα 16 χρόνια που ο δήμος Καβάλας βρέθηκε στα χέρια Σιμιτσή, Τσανάκα και Μουριάδη τα έσοδα μειώθηκαν δυσανάλογα από τα έξοδα. Δεν βρέθηκαν από τους τρεις νέες πηγές εσόδων και αποδέχθηκαν μοιρολατρικά την μείωση των χρημάτων που στέλνει το κεντρικό κράτος. Υπήρχαν και υπάρχουν δυνατότητες να εισρεύσει φρέσκο χρήμα στο ταμείο του δήμου που στα χέρια του Μουριάδη έπιασε πάτο εκτός από το χαράτσωμα των πολιτών με αυξήσεις τις τάξεως του 150% στα δημοτικά τέλη. Αυτό σίγουρα δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία γιατί πόσες αυξήσεις μπορεί να κάνει κάποιος.

@ Μέχρι σήμερα δεν αξιοποίησε παραγωγικά το κτηριακό κεφάλαιο του δήμου επί 4 χρόνια το κοσκινίζει.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα