2 δίκες για Κλειτσιώτη και “Ροδόπη”

Την άλλη εβδομάδα είναι προγραμματισμένες να γίνουν δύο δίκες στο πρωτοδικείο της Καβάλας. Η μια αφορά τον Ντίνο Κλειτσιώτη που κατηγορείται για συκοφαντική δυσφήμιση από την προϊσταμένη των διοικητικών υπηρεσιών του νοσοκομείου την Μαρία Κουβαλάκη για όσα είπε ως διοικητής του
νοσοκομείου σε τηλεοπτική του συνέντευξη σε βάρος της, την περίοδο της πανδημίας για τη θέση που πήρε υπέρ της μη απομάκρυνσης των διοικητικών υπαλλήλων που αρνούνταν να εμβολιαστούν.
@ Λέγεται ήδη από τώρα ότι από την πλευρά του Ντίνου Κλειτσιώτη θα ζητηθεί να δοθεί μια αναβολή αλλά δεν γνωρίζω με ποιο αιτιολογικό θα προβληθεί ένα τέτοιο αίτημα. Ο λόγος που ο Κλειτσιώτης θα ήθελε να πάρει αναβολή είναι ότι ενώ πάει σε εκλογές δεν θα επιθυμεί να έχει μια πιθανή σε βάρος του απόφαση.
@ Το άλλο δικαστήριο που θα γίνει στις 13 Ιουνίου αφορά το διοικητικό δικαστήριο και έχει να κάνει με την προσφυγή της Ομοσπονδίας Στεγασμένων χώρων στάθμευσης κατά της τροπολογίας με την οποία δόθηκε παράταση στην λειτουργία του χώρου στάθμευσης της “Ροδόπης” παρόλο που δεν ήταν μεταξύ
αυτών των επιχειρήσεων που καλυπτόταν από την πανδημία.
@ Αν η πολεοδομία της Καβάλας και συγκεκριμένα ο διευθυντής της δεν ξεκαθαρίσουν μετά την αυτοψία που είπε ο δήμαρχος ότι έκαναν μηχανικοί της και διαπίστωσαν προβλήματα στα κτίρια της ακτής της Καλαμίτσας τα οποία είναι επικίνδυνα για τους επισκέπτες της ακτής και συγκεκριμένα το που
έστειλαν αυτή την έκθεση τότε θα γίνει μήνυση σε βάρος όλων όσων συμμετείχαν σε αυτή την υπόθεση.
@ Η υπόθεση της Καλαμίτσας είναι τόσο επιζήμια για τον δήμο που δεν πρόκειται να την αφήσουμε έτσι να περάσει. Ο Μουριάδης μαζί με τον Κωστή έχουν δώσει δείγματα ότι δεν επιθυμούν να κρατήσει ο δήμος την ακτή και από το 2013 ήθελαν να την πάρει η ΕΤΑΔ.
@ Τα πράγματα δεν πάνε καλά και με τον λογαριασμό της ΔΕΗ που πληρώθηκε από τον δήμο για την λειτουργία του παγοδρομίου την περίοδο των Χριστουγέννων και ενώ η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου ήταν σαφής ότι έπρεπε όλα τα λειτουργικά έξοδα να τα πληρώσει ο ιδιώτης αυτό δεν έχει γίνει. Δεν γνωρίζω πως θα ξεπεράσουν το συγκεκριμένο πρόβλημα από τον δήμο αλλά το βλέπω να πηγαίνουν κάποιοι κατηγορούμενοι για διασπάθιση του δημοτικού χρήματος.
@ Δύο υποψήφιες στις εκλογές του Μαΐου από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσαν μετά την αποτυχία τους ότι αποσύρονται επικαλούμενες επαγγελματικούς λόγους. Πρόκειται για την Αθήνα Παναγιωτίδου και την Αναστασία Μιρλή. Αντικαθίστανται από τις Ευγενία Ζαχαροπούλου και την Ζωή Χωματά η οποίες επιστρατεύθηκαν για να μη γίνει το κόμμα ρεζίλι. Να σημειώσω εδώ ότι οι δύο πρώτες πήραν από τις δύο άλλες τις θέσεις στο ψηφοδέλτιο του Μαΐου και τώρα τις άφησαν να σώσουν την τιμή του κόμματος.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα