2 ΕΔΕ ζητάει ο Μάκης Παπαδόπουλος για Ωδείο και ΔΗΠΕΘΕ

Ξεκινώ σήμερα τη στήλη με δύο δηλώσεις του Μάκη Παπαδόπουλου που μου έκανε μέσω ραδιοφώνου χθες το πρωί. Ο επικεφαλής της παράταξης « ο Τόπος της Ζωής μας» μου δήλωσε λοιπόν ότι θα ζητήσει στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο να διαταχθεί ΕΔΕ πρώτα για την απουσία του καλλιτεχνικού διευθυντή Θοδωρή Γκόνη από την εργασία του χωρίς να πάρει άδεια για να λείψει στο Καστελόριζο από την διοίκηση του ΔΗΠΕΘΕ.
@ Την δεύτερη ΕΔΕ που θα ζητήσει θα είναι για το δημοτικό ωδείο της Καβάλας που παράνομα κατά την άποψη του απαίτησε να ξεκινήσουν τα μαθήματα χωρίς να έχει εγκρίνει τις προσλήψεις των καθηγητών το διοικητικό συμβούλιο το οποίο ακόμη δεν έχει οριστεί από το δημοτικό συμβούλιο.
@ Εγώ θα πρόσθετα και ένα άλλο λόγο που είναι ο Κοσμάς Χαρπαντίδης ο αδιόριστος πρόεδρος που υπέγραψε τις προσλήψεις των καθηγητών και υποχρέωσε την γραμματεία του ωδείου να ανεβάσει παράνομα τα ονόματα τους στην «Εργάνη».

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα