2 ερωτήσεις χωρίς απαντήσεις

Πήρα και δημοσιεύω μια ερώτηση που μου έκανε ένα αναγνώστης σχετικά με το Παγοδρόμιο.
@ Με ρωτά λοιπόν. “Με το παγοδρόμιο τι θα αποφασίσουν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι που πέρσι απαίτησαν να πληρωθεί ο ιδιώτης όλα τα έξοδα; Είναι οι ίδιοι που θα κληθούν να ψηφίσουν και σε λίγες μέρες! Τα ονόματα τους είναι καταγεγραμμένα. Άντε μερικοί να έχουν άλλα κίνητρα, επειδή εκλέχθηκαν
με τον Μουριάδης, οι υπόλοιποι όμως;
Να βρείτε την απόφαση και να δημοσιεύσετε τα ονόματα τους, ποίοι ψήφισαν πέρσι λέγοντας ο ιδιώτης να πληρώσει τα έξοδα! Διότι εάν τώρα δεχθούν τα έξοδα να τα πληρώσει ο δήμος, αλλά πέρσι επέμειναν να τα πληρώσει ο ιδιώτης, τότε θα δικαιώσουν τον Μουριάδη που τους λέει λαϊκιστές”.
@ Μια δεύτερη ερώτηση που μου έκαναν χθες έχει σχέση με τον κανονισμό στάθμευσης στην Παναγία.
Μου έγραψαν λοιπόν τα εξής “Ρωτώ πολύ απλά εάν σταθμεύσω το αμάξι μου για όλη την επόμενη εβδομάδα στην Παναγία υπάρχει νομικό έρεισμα να μου εκδώσει πρόστιμο η δημοτική ή η Ελληνική αστυνομία; Ναι ή όχι; Το να εγκρίθηκαν τελικά οι αποφάσεις ή όχι μόνε εκεί φαίνεται. Στο εάν οι αστυνομίες (δημοτική και Ελληνική) έχουν βάση νόμου το δικαίωμα να ελέγχουν τη στάθμευση στην
Παναγία!
Γιατί καλά όσα λέτε εσείς, αλλά αν η απόφαση δεν έχει εγκριθεί η αστυνομία δεν μπορεί να εκδώσει πρόστιμο καθώς το πρόστιμο δεν θα έχει νομική βάση όπου να στηριχθεί.
Είναι λοιπόν τόσο απλό το ερώτημα, είναι και ρητορικό. Για ποιο λόγο εδώ και τόσους μήνες, η αστυνομία δεν ανεβαίνει στην Παναγία να ελέγξει; Προφανώς επειδή ισχύουν όσα σε είπε ο κύριος Ξανθόπουλος προ ημερών. Διαφορετικά δε θα συζητούσαμε για το θέμα”.
@ Το νέο δελτίο τύπου που πήρα από τον ΔΗΠΕΘΕ που στάλθηκε και σε όλα τα ΜΜΕ της Καβάλας ήταν διορθωμένο ως προς τη διατύπωση του αυτή τη φορά. Το πρώτο προ ημερών δελτίο τύπου μιλούσε για το νέο έργο που ανεβάζουν και έγραφε “ Η πιο σωστή απόφαση της Εύας Οικονόμου- Βαμβακά” αντί “Η πιο σωστή απόφαση” σε σκηνοθεσία της Εύας Οικονόμου- Βαμβακά.
@ Το γράφω σήμερα και αν θέλουν το ψάχνουν από την τεχνική υπηρεσία του δήμου. Το πρώτο έχει να κάνει με το ακίνητο που είχε καεί το περασμένο καλοκαίρι στην έξοδο της οδού Κολοκοτρώνη όπου γύρισαν πάλι και μένουν κάποιοι Ρομά με κίνδυνο να πέσει πάνω τους κανένα ντουβάρι. Το δεύτερο έχει
να κάνει με τα εγκαταλελειμμένα σπίτια που βρίσκονται πάλι γύρω από το τέρμα της οδού Κολοκοτρώνη και είναι ετοιμόρροπα.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα