30 εκ ευρώ έδωσε σε αναθέσεις ο Μουριάδης στους φίλους του

Απίστευτο και όμως αληθινό. Ο Μουριάδης όσο και αν δεν το πιστεύει κανείς είναι όμως αλήθεια μέσα στο 2023 και μέχρι σήμερα όπως είπε ο Μάκης Παπαδόπουλος, ως δήμαρχος έκανε 1.300 αναθέσεις. Επίσης την τετραετία της διοίκησης του δόθηκαν με την μορφή των αναθέσεων πάνω από 30 εκ ευρώ!
@ Καλά διαβάσατε 30 εκ ευρώ. Κάθε μέρα έκανε και μια ανάθεση και συνολικά κάθε μήνα δαπανούσε 750.000 ευρώ μόνο με την δική του υπογραφή σε αναθέσεις.
@ Αυτός είναι ο δίκαιος δήμος του Μουριάδη. Έχουν το θράσος κάποιοι να μιλούν ακόμη ότι υπάρχουν αξίες στη διοίκηση του Μουριάδη όταν την έχουν εξορίσει οι ίδιοι.
@ Στο ταμείο του δήμου όπως ο ίδιος ο αντιδήμαρχος οικονομικών Γιάννης Προμούσας δήλωσε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, έχουν μείνει 800.000 ευρώ καταλαβαίνει κανείς ότι ο δήμος είναι κοντά στην χρεοκοπία.
@ Τα πράγματα δεν είναι καλύτερα στην ΔΕΥΑΚ η οποία έχει χρέος προς την ΔΕΗ πάνω από 4 εκ ευρώ μπορεί και παραπάνω, αλλά ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί γιατί το κρύβουν Μουριάδης και Χρόνης.
@ Είναι δυνατόν με ένα τέτοιο βάρος να μπορέσει αυτή η επιχείριση που την διαχειρίστηκε με ψέματα και επιθέσεις σε όσους δεν τον λιβάνιζαν ο Χρόνης να είναι βιώσιμη; Φυσικά και όχι. Όμως ο δήμαρχος αντί άλλης απάντησης για το πως θα πληρωθεί το συγκεκριμένο χρέος για το οποίο η ΔΕΗ έστειλε στην
ΔΕΥΑΚ εξώδικο για να το πληρώσει μέσα σε 30 ημέρες λέει ότι θα τους τα πληρώσει το κράτος! Το ερώτημα και αν δεν τα πληρώσει τι θα γίνει;
@ Γίνεται πλέον αντιληπτό ότι ο δήμος Καβάλας στέκεται σε γυάλινα πόδια και ανά πάσα στιγμή μπορεί να καταρρεύσει. Αυτόν το σύγχρονο δήμο έχει “χτίσει” ο Μουριάδης και ζητά να του δώσουν οι Καβαλιώτες και μια δεύτερη ευκαιρία για να τον αποτελειώσει. Μπρίτσ…

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα