45 εργαζόμενοι στους παιδικούς σταθμούς απλήρωτοι στον δήμο Παγγαίου- Έχασε ένα ψήφο στην πρώτη ψηφοφορία για το συμπαραστάτη ο Αναστασιάδης

Χαμός έγινε στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο του δήμου Παγγαίου με τους 45 διαμαρτυρόμενους εργαζόμενους στους παιδικούς σταθμούς οι οποίοι έχουν να πληρωθούν από το Σεπτέμβριο. Και ενώ ο Αναστασιάδης προεκλογικά τους είχε υποσχεθεί ότι θα τους πληρώσεις αν επανεκλεγόταν βάζοντας και μια εργαζόμενη στο ψηφοδέλτιο του και προχθές τους τα γύρισε. Δεν υπάρχουν λεφτά τους είπε και έγινε χαμός. Φυσικά ο Αναστασιάδης τα έχει χαμένα και δεν ξέρει από πού του έρχονται τα προβλήματα.
@ Ανέβασε πυρετό ο δήμαρχος του Παγγαίου όταν κατά την πρώτη ψηφοφορία για την ανάδειξη του συμπαραστάτη του πολίτη του έφυγε ένας δημοτικός του σύμβουλος και συγκέντρωσε 18 ψήφους από τους 19 που χρειαζόταν για να εκλεγεί. Άρχισε τα τηλέφωνα και ως άλλος Κλουζώ έψαχνε να βρει ποιος του έστειλε το μήνυμα. Ευτυχώς στην δεύτερη ψηφοφορία γύρισε στο μαντρί το μαύρο πρόβατο και εκλέχθηκε ο Στέργιος Κεχαγιάς για τη θέση του συμπαραστάτη του δημότη.
@ Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι κάποιος μέσα στην δημοτική ομάδα του Αναστασιάδη δεν είναι ευχαριστημένος από το μοίρασμα της εξουσίας.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα