Αδειάζει ο Μαρδύρης τον Δέμπα που αγνοεί τον τόπο του

Πως γίνεται κάποιος να τον αδειάζουν μέσα σε μια μέρα. Ο Δέμπας θέλησε να πρωτοπορήσει πάλι με το μυαλό του και τελικά την πάτησε. Και την πάτησε χοντρά όπως με δελτίο τύπου μας ενημερώνει ο πρόεδρος του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος Δρ. Βασίλειος Μαρδύρης. Τι λέει λοιπόν ο κ. Μαρδύρης. «Στις 23 Δεκεμβρίου 2019 ενημερωθήκαμε από τον τοπικό τύπο, για τη μελλοντική συνεργασία του Επιμελητηρίου Καβάλας με μια επιχείρηση παροχής εκπαιδευτικών υπηρεσιών της Αθήνας και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, στο πλαίσιο της δημιουργίας ενός νέου μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.
Στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος στην Καβάλα, λειτουργεί εδώ και 6 χρόνια Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στο αντικείμενο της Διοίκησης Επιχειρήσεων το οποίο είναι πιστοποιημένο από την Ελληνική Αρχή Διασφάλισης Ποιότητας για το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης που προσφέρει. Στο Τμήμα λειτουργούν άλλα τρία προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών με αντικείμενα σχετικά με τις επιχειρηματικές δράσεις και συγκεκριμένα με το Ψηφιακό Μάρκετινγκ (Digital Marketing), τα Πληροφοριακά Συστήματα και τη Διοικητική των Επιχειρήσεων με Διεθνή Προσανατολισμό. Με το νέο ακαδημαϊκό έτος θα λειτουργήσει επίσης Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών για στελέχη στο αντικείμενο της Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων και Οργανισμών.
Χωρίς να θέλουμε να ασχοληθούμε με το επίπεδο σπουδών του μη αναγνωρισμένου μεταπτυχιακού του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου της Κύπρου, συγκρινόμενο με το επίπεδο σπουδών των μεταπτυχιακών προγραμμάτων του δικού μας πανεπιστημίου και διατηρώντας την πεποίθηση ότι το Επιμελητήριο της Καβάλας θα συνεχίσει να στηρίζει την τοπική κοινωνία, όπως έκανε πάντοτε μέχρι τώρα, είμαστε σίγουροι ότι το Επιμελητήριο θα συνεργαστεί με το πανεπιστήμιο της πόλης μας και όχι με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο της Κύπρου».

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα