Άφησαν το κάτω νοσοκομείο ενώ θα μπορούσαν να τα αξιοποιήσουν σαν γηροκομείο

Αυτό που δεν κατάλαβαν όλοι οι δήμαρχοι από την εποχή του Σιμιτσή μέχρι σήμερα που τους έλεγα να μετατρέψουν το κτήριο του κάτω νοσοκομείο σε γηροκομείο η Μητρόπολη της Ελευθερούπολης το προσπαθεί σε ένα δικό της κτήριο να το βάλει σε κάποιο πρόγραμμα και να το μετατρέψει σε γηροκομείο.
@ Ακόμη δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα όπως πληροφορήθηκε ο Μητροπολίτης της Ελευθερούπολης κατά την επίσκεψη του στην περιφέρεια και από τις συζητήσεις που είχε με τον περιφερειάρχη Χριστόδουλο Τοψίδη. Μόλις βρεθεί λοιπόν πρόγραμμα θα καταθέσει την πρόταση ύψους 10 εκ ευρώ.
@ Φυσικά εδώ ο Μουριάδης πάλι ροκανίζει τον χρόνο επισκεπτόμενος τα γκρεμίδια του κάτω νοσοκομείου και του “Διόνυσου” και με αυτά θα πάει μέχρι το 2028.
@ Χαμός χθες στο κέντρο της πόλης με το συνεργείο του φυσικού αερίου να έχει κλείσει το μισό δρόμο μπροστά από το καφέ “Mικελ” και με τους οδηγούς να μη ξέρουν πως θα περάσουν το συγκεκριμένο σημείο.
@ Φυσικά η δημοτική αστυνομία αλλού αρμένιζε γιατί ψιχάλιζε και δεν μπορούν να δουλέψουν μέσα στις ψιχάλες.
@ Είναι γεγονός ότι όλοι οι δρόμοι από όπου έχουν περάσει τα συνεργεία για το φυσικό αέριο, τις οπτικές ίνες και της ΔΕΥΑΚ έχουν κάνει την άσφαλτο κόσκινο. Οι επαγγελματίες οδηγοί όπως οι ταξιτζήδες κάνουν καθημερινά σλάλομ για να αποφύγουν τις κακοτεχνίες και να γλιτώσουν τα αυτοκίνητα τους από τις ζημιές. Φυσικά ο δήμος δηλώνει αδύναμος στο να υποχρεώσει τις εταιρείες να
κάνουν σωστές αποκαταστάσεις των δρόμων και ενώ ταλαιπωρούνται οι πολίτες του αυτός δεν μπορεί να τους προστατεύσει.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα