Άγνωστη λέξη για την Βαρύτη ο κόβιτ

Με μια ανακοίνωση που δόθηκε προχθές το πρωί στη δημοσιότητα ο δήμαρχος Παγγαίου έκανε γνωστό ότι αναβάλλεται η “ορκομωσία των των Δημοτικών αρχών Δήμου Παγγαίου. Πιο συγκεκριμένα, λόγω νόσησης του Δημάρχου Παγγαίου, Αναστασιάδη Φίλιππου, από κορονοϊό αναβάλλεται η ορκωμοσία της 17ης Δεκεμβρίου 2023. Σύντομα θα οριστεί νέα ημερομηνία!”.
@ Αυτή την ανακοίνωση την πήρε με στραβό μάτι η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο νέο δημοτικό συμβούλιο και με δικό της δελτίο τύπου προχθές αναφέρει “Με το «καλημέρα» ο Δήμαρχος Παγγαίου επιβεβαιώνει τον αυταρχικό τρόπο σκέψης και λειτουργίας του.
Ο Δήμαρχος Παγγαίου με μια λακωνικότατη ανακοίνωση ανέβαλε την αυριανή ( χθεσινή) (17/12/2023) ορκωμοσία του Δημοτικού συμβουλίου λόγω κορονοϊού, λίγες ώρες πριν την πραγματοποίησή της.
Το ύφος και το περιεχόμενο της ανακοίνωσης χωρίς τις επαρκείς εξηγήσεις και χωρίς την παραμικρή απολογία για την αναστάτωση και την ανατροπή του προγραμματισμού των υπολοίπων
μελών του δημοτικού συμβουλίου και των τοπικών συμβουλίων, αν μη τι άλλο επιβεβαιώνει τον
αυταρχικό τρόπο σκέψης και λειτουργίας του δημάρχου Παγγαίου”.
@ Με λίγα λόγια επειδή η ασθένεια του δημάρχου Παγγαίου επέφερε αναστάτωση και ανατροπή στο
πρόγραμμα των δημοτικών συμβούλων κατά την κ. Βαρύτη θα έπρεπε να πάει στην ορκωμοσία και να
μεταδώσει το ιό σε μερικούς για να πέσουν και αυτοί στο κρεβάτι.
@ Ειλικρινά αδυνατώ να κατανοήσω το πνεύμα της κ. Βαρύτη όπως και τον χαρακτηρισμό που αποδίδει στον Ανασταστιάδη του αυταρχικού. Ασθενής ήταν αλλά όχι αυταρχικός παρά μόνο προνοητικός.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα