” Αιτήματα συναδέλφων οδηγών της Υπηρεσίας Καθαριότητας Δήμου Καβάλας “

Ως Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Καβάλας θα θέλαμε να επισημάνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι τόσο το Σωματείο μας όσο και οι συνάδελφοι οδηγοί της Καθαριότητας ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ και η ανάδειξη των προβλημάτων των συναδέλφων δεν έχει καμία πολιτική στόχευση. Η προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων των συναδέλφων και η
βελτίωση των συνθηκών εργασίας τους, και στους δυο Δήμους Καβάλας και Νέστου, αποτελεί υποχρέωση μας και θα τηρηθεί απαρέγκλιτα τώρα αλλά και στο μέλλον.

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

Γιαμαλίδης Αναστάσιος Κοντοστέλιος Εμμανουήλ

Αναγκασμένοι ο πρόεδρος και ο γραμματέας του συλλόγου ύστερα από τις καθημερινές αναφορές μου στην υπηρεσία καθαριότητας είπε να απαντήσει και να μου πει ότι δεν εξυπηρετεί κανενός είδους πολιτικές σκοπιμότητες. Νομίζω ότι υποτιμά την νοημοσύνη τη δική μου αλλά και των συναδέλφων του. Αν δεν εξυπηρετεί κανενός πολιτικές μπορεί να μου πει όσο καιρό βρίσκεται στο τιμόνι του συλλόγους πότε φρόντισε να βελτιωθούν οι συνθήκες στις εγκαταστάσεις στο αμαξοστάσιο, αλλά και των απορριμματοφόρων για την κακή κατάσταση των οποίων μίλησαν οι οδηγοί τους; Επίσης που ήταν ο πρόεδρος και ο γραμματέας όταν τα μισθολογικά ρετιρέ του δήμου εξασφάλιζαν για τον εαυτό του το εκλογικό επίδομα σε βάρος των χαμηλόμισθων συναδέλφων τους; Αλλά ο κ. Γιαμαλίδης είπε να εμφανισθεί με την παραπάνω ανακοίνωση ώστε να δηλώσει την συνδικαλιστική του ύπαρξει.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα