Ακόμη ψάχνει υποψηφίου στην Καβάλα ο Τοψίδης και οι πονηριές του Δημητριάδη

90 μέρες μας χωρίζουν από τις περιφερειακές εκλογές που θα γίνουν στις 8 Οκτωβρίου και ακόμη ο Τοψίδης ψάχνει για υποψηφίους τουλάχιστον από όσα γνωρίζω στην Καβάλα. Άντε και βρήκε κάποιους τι θα πρωτοκάνουν μέσα σε 90 μέρες; Όχι και πολλά. Αποκλείεται να περάσουν σε ψήφους του σημερινούς περιφερειακούς συμβούλους Μαρκόπουλο και Ιωσηφίδου. Απλά θα μπουν για να μπουν.
@ Αυτό που ακούω από την Κομοτηνή είναι ότι ο Μέτιος θα εκλεγεί εκ νέου περιφερειάρχης από την πρώτη Κυριακή. Άκουσα ότι θα μας έρθει για να το στηρίξει και ο ίδιος ο πρωθυπουργός.
@ Μαθαίνω ότι και ο επιχειρηματίας Αντώνης Αντωνίου είπε το Ναι στον Μάκη Παπαδόπουλο και έβαλε τον γιό του στο ψηφοδέλτιο του “τόπου της ζωής μας”. Ο νεαρός Αντωνίου ασχολείται με τον αθλητισμό αλλά έχει την όρεξη να ασχοληθεί και με την πολίτικη.
@ Χθες ο Μάκης Παπαδόπουλος ανακοίνωσε άλλους δύο υποψηφίους δημοτικούς του συμβούλους. Τον Χρήστο Τεμεκενίδη που είναι κάτοχος ταυτότητας Λογιστή Φοροτεχνικού Β’ Τάξης και έχει εργαστεί στο λογιστήριο στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας και σε γνωστές επιχειρήσεις της Καβάλας, μέχρι και
σήμερα. Ασχολείται με τη μουσική, περίπου μία δεκαετία ως τραγουδιστής σε διάφορα κέντρα διασκέδασης και σήμερα ως DJ, παρουσιάζοντας διάφορα μουσικά events σε μαγαζιά.
@ Επίσης και τον Γιάννη Παπαχριστοδούλου που έχει δραστηριοποιηθεί στον
χώρο της διασκέδασης και έχει ασχοληθεί πολλά χρόνια με τις πολεμικές τέχνες.
@ Άρχισε και ο πρόεδρος της αλληλεγγύης τις πονηριές με τους προϋπολογισμούς του νομικού προσώπου. Άκουσα ότι δεν τους τερματίζει παρόλο που τους πέρασε και αφού χρησιμοποιεί το 50% από αυτούς με τα υπόλοιπα χρήματα που περισσεύουν κάνει αναθέσεις και ρουσφέτια.
@ Φυσικά κάποιοι τον πήραν χαμπάρι.
@ Σε λίγες μέρες θα λειτουργήσει ο ιδιωτικός σταθμός στην περιοχή του Αγίου Λουκά για τον οποίο σας είχα ενημερώσει από πέρσι όταν ο Δημητριάδης ήθελε να κλείσει τον 3ο δημοτικό βρεφονηπιακό σταθμό του Αγίου Λουκά για 15.000 ευρώ για να κάνει οικονομία. Ευτυχώς μετά τις αντιδράσεις μας μαζί με και
αυτές των κατοίκων την αποτρέψαμε αυτή την εξέλιξη.
@ Ο Γιάννης Εριφυλλίδης χθες ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της συνταξιούχου συμβολαιογράφου Παυλίνας Λεμονίδου και όπως λέει και η ίδια στο βιογραφικό της “Πείστηκα να πάρω μέρος στο συνδυασμό του υποψήφιου Δήμαρχου Καβάλας Γιάννη Εριφυλλίδη «Η Καβάλα Μπροστά», επειδή: Είναι δομικά συνθετικός συνδυασμός, ο οποίος συμπεριλαμβάνει υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους και απευθύνεται φυσικά σε συμπολίτες όλων των πολιτικών χώρων, χωρίς να βασίζεται σε κόμματα, που, σε ό,τι με αφορά, ανταγωνίζονται επιθετικά και επιδιώκουν τη συρρίκνωση του πολιτικού χώρου, που εγώ προτιμώ, όπως συμβαίνει με άλλους δημοτικούς συνδυασμούς, αν και έχουν διαχρονικά
εκλεγεί με ψήφους του πολιτικού μου χώρου, της δικής μου ψήφου συμπεριλαμβανομένης, κατ’ επανάληψη, τη δεύτερη Κυριακή”.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα