Ακυβέρνητο πλοίο ο δήμος Καβάλας

@ Πλοίο ακυβέρνητο ο δήμος. Ο δήμαρχος τον μισό χρόνο λείπει για «δουλειές» στην Αθήνα το τιμόνι το δίνει στην Χριστίνα Ταβουλτζίδου την διευθύντρια του δήμου και κανείς άλλος δεν παίρνει επάνω την ευθύνη να λύσει κάποιο θέμα και ο δήμος σέρνεται.
@ Έτσι όπως λειτουργεί εδώ και ένα χρόνο ο δήμος Καβάλας δεν μπορούν να τον σώσουν ούτε οι συνεργασίες. Και δεν μπορούν διότι στην λογική του εκσυγχρονισμού έχει δημιουργήσει η νέα διοίκηση ένα διοικητικό τέρας που επιδιώκει με μετακινήσεις, υποβαθμίσεις και αναβαθμίσεις προκειμένου να στήσει μια νέα κατάσταση.
@ Όμως επειδή ήρθαν για να βγάλουν τα εσώψυχα τους και ιδιαίτερα αυτούς που έφερε ο Μουριάδης από την πίσω πόρτα στην διοίκηση του δήμου δεν έχουν την αίσθηση της ευθύνης απέναντι στον κόσμο αφού δεν εξαρτώνται από τον κόσμο και δεν δοκιμάζονται με τη διαδικασία των εκλογών.
@ Από την προπερασμένη εβδομάδα με τη συμπλήρωση ενός χρόνου στην διοίκηση του δήμου οι αντιδήμαρχοι του Μουριάδη μου έλεγαν ότι θα κάνει τον απολογισμό της πρώτης χρονιάς στο τιμόνι του δήμου ο δήμαρχος.
@ Φυσικά μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει κάτι γνωστό για το πότε θα γίνει αυτός ο απολογισμός προφανώς γιατί δεν του βγαίνει αφού τώρα που το σκέφτονται δεν έχουν και πολλά να παρουσιάσουν. Εκτός κι΄ αν βασιστούν στην επιχειρηματολογία του Γιάννη Ιακωβίδη που λέει «ετοιμάζουμε μελέτες για το μέλλον».

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα