Άλλαξε χέρια ενοικιαστή το ακίνητο της Ίωνος Δραγούμη

Τι σου είναι οι φήμες. Χθες πληροφορήθηκα από ένα φίλο ακροατή ότι κυκλοφορεί μια φήμη στην αγορά ότι το πολυκατάστημα που επρόκειτο να ανοίξει επί της οδού Ίωνος Δραγούμη στην πολυκατοικία που στεγαζόταν παλιότερα το ΙΚΑ (Μητέρα) μετά από αρκετούς μήνες εργασιών οι Τούρκοι
επιχειρηματίες που επρόκειτο να δραστηριοποιηθούν το άφησαν προφανώς για λόγους οικονομικούς που πίεζαν την επιχείρησης τους.
@ Η φήμη λοιπόν που κυκλοφόρησε στην αγορά ήταν μισή. Ναι μεν το άφησαν το έργο οι Τούρκοι αλλά όχι γιατί το κτήριο παρουσίαζε θέματα στατικότητας. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να το αποπερατώσουν. Οι ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου κτηρίου φυσικά δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια και βρήκαν νέους επιχειρηματίες που ενδιαφερόταν να μπουν στην αγορά της Καβάλας και έπιασαν την ευκαιρία από τα μαλλιά. Πολύ γρήγορα όπως πληροφορήθηκα θα ξεκινήσουν πάλι οι εργασίες και θα παραδοθεί ένα κτήριο που αισθητικά θα αναβαθμίσει το συγκεκριμένο δρόμο με τη σφραγίδα ενός παγκοσμίου σήματος.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα