Ανακοινώνει άλλους 12 η Ιωσηφίδου, ο Ζησίμου πάει Τοψίδη και απαγορευτικό έβγαλε ο Λεωνίδας Παππάς στους συνυποψηφίους

Τον Παύλο Ζησίμου έμαθα ότι πολιορκεί ο Χριστόδουλος Τοψίδης για να τον βάλει στο ψηφοδέλτιο του. Ο Ζησίμου αφού δεν μπόρεσε να περάσει στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο της ΝΔ ίσως να προσπαθήσει να μπει στο ψηφοδέλτιο του Τοψίδη.
@ Εκτός από τον Ζησίμου άκουσα ότι έκλεισε και ο Τσαλταμπασίδης. Σιγά, σίγα προσπαθεί ο Τοψίδης να κάνει το ψηφοδέλτιο της Καβάλας.
@ Πάλι ακούω ότι υπάρχει έλλειψη φαρμάκων και η ανησυχία όσων δεν μπορούν να βρουν τα φάρμακα τους έχει μεγαλώσει.
@ Χθες έξω από το δημαρχείο της Ελευθερούπολης στήθηκε μια μικρή εξέδρα για να μιλήσει ο Μητσοτάκης σήμερα. Αυτοί που έλεγαν ότι δεν θα περάσει ο Μητσοτάκης από την Ελευθερούπολη γιατί φοβάται τις αντιδράσεις των αγροτών τους διέψευσε.
@ Μαζί πέρασαν για ένα καφέ την δεύτερη μέρα του Πάσχα από το εξοχικό του προέδρου του δικηγορικού συλλόγου Γιώργου Γραμμένου στην Ηρακλείτσα ο υπουργός άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο Μακάριος Λαζαρίδης. Τελευταία οι δυό τους κάνουν πολύ παρέα.
@ Την Δευτέρα ανήμερα της Πρωτομαγιάς θα βρεθεί στην Καβάλα ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης. Δεν ξέρω ποίους θα βρει αφού είναι αργία αλλά μαθαίνω ότι ήδη η νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ τρέχει για να βρει χώρους από τους οποίους θα τον περάσει.
@ Τρεις μέρες όμως νωρίτερα κάνει προεκλογική συγκέντρωση ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδης Παππάς και θα μιλήσει στους πολιτικούς φίλους του στις 8 το απόγευμα σε αίθουσα του ξενοδοχείου “Γαλαξίας”. Έμαθα ότι ο Λεωνίδας Παππάς από το κάλεσμα του απέκλεισε τους συντρόφους του υποψηφίους βουλευτές γιατί θεωρεί ότι αυτό δεν θα ήταν σωστό να παραβρεθούν στην δική του πρώτη πολιτική ομιλία. Έμαθα ακόμη ότι ενοχλήθηκαν οι άλλοι υποψήφιοι βουλευτές του συνδυασμού του ΠΑΣΟΚ από αυτό τον αποκλεισμό γιατί θεωρούν ότι κάτι τέτοιο γίνεται για πρώτη
φορά.
@ Φαίνεται ότι η υποψήφια δήμαρχος Καβάλας Αναστασία Ιωσηφίδου έχει πάρει τις αποφάσεις της και μαζί ή χωρίς τον Κλειτσιώτη αυτή θα προχωρήσει αν κρίνω από αυτό που έμαθα ότι μέχρι αύριο θα ανακοινώσει άλλους δώδεκα υποψηφίους δημοτικούς της συμβούλους. Προφανώς ξέχωρα από την
απόφαση της να γίνει το γκάλοπ το οποίο συμφώνησε με τον ΝτίνομΚλειτσιώτη η ίδια είναι αποφασισμένη να μη χάσει άλλο χρόνο και έτσι θα ανακοινώσει άλλους δώδεκα υποψηφίους δημοτικούς της συμβούλους.
@ Υποψιάζομαι ότι ο Ντίνος Κλειτσιώτης έχει μείνει από καύσιμα πριν ακόμη ξεκινήσει και απλά δεν μπορεί να ομολογήσει ότι θέτει τον εαυτό του εκτός προεκλογικού παιχνιδιού.
@ Νομίζω ότι η Ιωσηφίδου όπως και νάχει σωστά σκέφτεται γιατί όταν μπαίνεις στο χορό θα πεις και ένα τραγούδι.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα