Αναρμόδια διαπαραταξιακή επιτροπή εκθέτει για άλλη μια φορά τον δήμο Ο Κουνάκος παρέσυρε τον δήμαρχο και τους αριστερόστροφους σε ατεκμηρίωτες καταγγελίες

Βρε μανία της διοίκηση του δήμου και κάποιων που ψάχνουν δημόσιο ρόλο να χώνουν την μούρη τους σε ξένα χωράφια. Χθες λοιπόν το απόγευμα με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου συγκλήθηκε η διαπαραταξιακή επιτροπή προκειμένου να ασχοληθεί με τη φωσφογύψο της ΒΦΛ.
@ Η πρώτη ερώτηση μου. Σαν τι αλήθεια θα ασχοληθούν; Ως αρμόδια επιτροπή επί περιβαλλοντικών θεμάτων. Ως επιτροπή ελέγχου της άδειας που έχει η επιχείρηση αν είναι νόμιμη; Ως γνωμοδοτική επιτροπή που θα εισηγηθεί την διαχείριση της;
@ Μάλλον δεν έχουν καμιά από τις παραπάνω αρμοδιότητες και απλά ο Μουριάδης θέλει να κάνει τα κέφια του Κουνάκου που αφού δεν κατάφερε να του βάλει πλάτη τώρα το έριξε στην οικολογία.
@ Ο Μουριάδης είναι η δεύτερη φορά που ασχολείται με την ΒΦΛ. Η πρώτη φορά ήταν όταν προσπάθησε να βάλει το δημοτικό συμβούλιο στην λογική να αντιδράσει σε εργατικά θέματα που άλλοι είναι υπεύθυνοι. Αυτή είναι η δεύτερη φορά και εννοείται ότι δεν της πέφτει κανένας λόγος της συγκεκριμένης επιτροπής που δεν ξέρω και πως νομιμοποιείται να ασχολείται με τέτοια θέματα.
@ Όμως η Καβάλα δεν κινδυνεύει από τη φωσφογύψο αλλά από την κακή διοίκηση του Μουριάδη και της παρέας του εντός και εκτός του δήμου.
@ Τελικά οι 600.000 ευρώ που έστειλε η κυβέρνηση στον δήμο Καβάλας για να αντιμετωπίσει την πανδημία έχουν ήδη γίνει μπλουζάκια, μεροκάματα, φόρμες και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Πάντως δεν υπάρχουν.
@ Στην συγκεκριμένη άτυπη όπως την είπαν επιτροπή παραβρέθηκαν από όλες τις δημοτικές παρατάξεις εκπρόσωποι αλλά και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος που δεν εκπροσωπεί κανένα πλην του εαυτού του Κώστας Κουνάκος.
@ Όπως έμαθα το όλο σκηνικό ήταν τόσο αστείο που ο καθένας ξεκινούσε από διαφορετική αφετηρία με αποκορύφωμα της εικοσάλεπτη ομιλία του Κουνάκου που κατέβασε πάλι την μισή ηλεκτρονική βιβλιοθήκη χωρίς να μπορεί να τεκμηριώσει γιατί είναι ημιμαθής.
@ Όμως επαναλαμβάνω ποιος ήταν ο λόγος που συνεδρίασε αυτή η επιτροπή. Κανένας απλά για να έχουν κάποιοι με κάτι να ασχοληθούν αφού δεν μπορούν με τα προβλήματα του δήμου.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα