Αναστασία Ιωσηφίδου Η Δήμητρα Τσανάκα ζήτησε συνδιοίκηση από τον Θόδωρο Μουριάδη Η επιλογή των προσώπων που θα αναλάβουν θα γίνει αποκλειστικά από την πρώην δήμαρχο

Μια ακόμη επιβεβαίωση αυτή τη φορά από την δημοτική σύμβουλο της παράταξης «Ανάσα» Αναστασία Ιωσηφίδου, ότι η πρώην δήμαρχος βρέθηκε με τον δήμαρχο Θόδωρο Μουριάδη και του πρότεινε συνδιοίκηση, μια αυτός είναι κατά την γνώμη της ο μόνος δρόμος συνεργασίας.

Η κυρία Ιωσηφίδου ανέφερε ότι: «κατάληξη της πολιτικής του δημάρχου στον ένα χρόνο διοίκησης είναι η σημερινή θλιβερή εικόνα του δήμου μας. Σε αυτή την πολιτική βεβαίως εμείς δεν μπορούμε να γίνουμε συνένοχοι και συνυπαίτιοι. Αν τώρα, ο κ. δήμαρχος έχει αντιληφθεί το πρόβλημα και επιθυμεί πράγματι το υπόλοιπο της θητείας του να μην συνδεθεί με την απόλυτη καταστροφή του δήμου μας, η μοναδική λύση που υπάρχει σήμερα, είναι αυτή που του πρότεινε η πρώην δήμαρχος. δηλαδή η συνδιοίκηση».

Και συνεχίζει: «Θα πρέπει να εντοπισθούν οι τομείς διοικητικής ευθύνης που υπάρχει πρόβλημα και στα οποία η παράταξη μας διαθέτει ικανά και έμπειρα στελέχη τα οποία και θα αναλάβουν την ευθύνη της διοικήσεως, υπό την καθοδήγηση της κ. Τσανάκα και σε συνεννόηση βεβαίως εξαρχής με τον κ. δήμαρχο.

Η επιλογή των προσώπων που θα αναλάβουν θα γίνει αποκλειστικά από την πρώην δήμαρχο. Επιπλέον θα πρέπει να υπάρξει και μία προγραμματική συμφωνία μεταξύ των δύο παρατάξεων για τα μεγάλα ζητήματα του δήμου».

Όσο για τα πρόσωπα που θα επιλέξει η κυρία Τσανάκα, η Αναστασία Ιωσηφίδου απαντά: «στην μικρή πιθανότητα να γίνει αποδεκτή από την δημοτική αρχή μια συνδιοίκηση, αυτό είναι ένα κομβικό σημείο και κάτι που θα πρέπει να συμφωνήσουν η πρώην και ο νυν δήμαρχος, προτιμώ να κρατήσω την άποψη μου αυτή την στιγμή για τον εαυτό μου και αν χρειαστεί για την δημοτική ομάδα μου»!

2 συνημμένα

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα