Αναστασία Ιωσηφίδου: «Ο Μουριάδης κοροϊδεύει τον κόσμο με μειώσεις – “ψίχουλα” στα δημοτικά τέλη!»

@ Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Seven news 94,4» μίλησε προχθές το πρωί η δημοτική σύμβουλος Αναστασία Ιωσηφίδου, η οποία αναφέρθηκε στον εμπαιγμό των δημοτών, από την διοίκηση του δήμου Καβάλας σχετικά με τα δημοτικά τέλη. Η Ιωσηφίδου δήλωσε σχετικά:
@ « Από τα πρώτα πράγματα που υλοποίησε η σημερινή διοίκηση του δήμου ήταν η εξωφρενική αύξηση των δημοτικών τελών κατά 37 – 45% , παρά την αντίδραση της αντιπολίτευσης , η οποία ζητούσε να μην υπάρξει καμία αύξηση. Πέρυσι λοιπόν , προκειμένου να καλυφθεί ποσό 1,5 εκ ευρώ ώστε να ισοσκελισθεί ο προϋπολογισμός που κατέθεσαν, υπήρξαν οι αυξήσεις αυτές στα 3.374.181 τ.μ. των δημοτών του δήμου μας. Φέτος τα τ.μ. των ιδιοκτησιών των δημοτών, ανέρχονται σε 4.186.286 τ.μ., δηλαδή 812.105 τ.μ. περισσότερα από πέρυσι, γεγονός που σημαίνει ότι ο δήμος Καβάλας θα εισπράξει 1,5 εκ. ευρώ περισσότερα φέτος, αν υπολογίσουμε ως μέσο όρο δημοτικού τέλους το ποσό των 1,8 ευρώ ανά τ.μ . Μάλιστα το μεγαλύτερο μέρος των επιπλέον αυτών τετραγωνικών μέτρων θα καταβάλει διπλά τέλη καθώς υπάρχει αναδρομική καταβολή από 1-1-2020, ενώ και η συνδρομή του δήμου στη ΔΙΑΑΜΑΘ είναι μικρότερη φέτος τουλάχιστον κατά 200.000 ευρώ.
@ Έτσι , αντί ο δήμαρχος να επαναφέρει τα τέλη στα επίπεδα του 2019 και σε ειδικές περιπτώσεις, όπως οι επαγγελματίες της Καβάλας, για τους οποίους το τέλος είναι ιδιαίτερα αυξημένο, ώστε να το μειώσει τουλάχιστον στα επίπεδα του 2,5 ευρώ ανά τ.μ., εκείνος προχωρά σε αστείες μειώσεις της τάξης του 5 -15% , όταν πέρυσι εν μία νυκτί επέβαλε αυξήσεις 45%. Είναι ντροπή σε αυτή την κατάσταση που έχει περιέλθει η κοινωνία μας λόγω της πανδημίας, ο δήμος Καβάλας να δείχνει ένα τέτοιο πρόσωπο, απέναντι στους δημότες μας. Πιστεύω ότι η αντιπολίτευση σύσσωμη θα αποτρέψει μια τέτοια εξέλιξη».
@ Με αυτές τις αλχημείες ο Μουριάδης προσπαθεί να κοροϊδέψει τους Καβαλιώτες και να εμφανισθεί μεγαλόψυχος όταν ουσιαστικά λέω εγώ τους χαρατσώνει ακόμη περισσότερο.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα