ΑΝΟΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΥΔΙΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόντες οι Μουριάδης, Παπαδόπουλος και λοιποί…

Ήταν ένα δημοτικό συμβούλιο Καβάλας απόντων το χθεσινό και ξεκίνησε με την ενημέρωση των εργαζομένων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» οι οποίοι έχουν δίκη σήμερα ζητώντας μονιμότητα με την αιτιολογία ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και δεν θέλουν να πάρει η υπόθεσή τους στο δικαστήριο αναβολή, εκφράζοντας παράλληλα ότι δεν είχαν ραντεβού με την δήμαρχο.

Η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα απάντησε ότι η δημοτική αρχή είναι αλληλέγγυα στους εργαζομένους τους ενημέρωσε ότι πρέπει να πάρουν αναβολή και να φροντίσουν να πιέσουν το δημόσιο με τον νέο δήμαρχο!

Η εκπρόσωπός τους επέμενε γιατί να πρέπει να δουν την υπόθεση με τον νέο δήμαρχο, η κυρία Τσανάκα τους είπε ότι έτσι πρέπει να γίνει για να υπάρχει μια ουσιώδης εξέλιξη.

Τον λόγο πήρε ο δικηγόρος των εργαζομένων και δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Μουριάδη – Σιμιτσή, ο Λεωνίδας Παππάς που επίσης ζήτησε εξηγήσεις για την αναβολή, αλλά τελικά δεν θέλησε να απαντήσει η δημοτική αρχή.

Ο Βαγγέλης Παππάς ζήτησε ο δήμος και η δημοτική αρχή θα πρέπει να είναι με το μέρος των εργαζομένων και τόνισε στον Λεωνίδα Παππά αντί να διαμαρτύρεται να δώσει στους εργαζόμενους στο «Βοήθεια στο Σπίτι» βοήθεια και στήριξη!

Βέβαια το μέρος των εργαζομένων πήρε ο Άρης Βέρρος και υπενθύμισε ότι με δεδομένο το δημοτικό συμβούλιο ότι έδωσε στήριξη στους εργαζόμενους και άλλων υπηρεσιών του Δήμου, ζήτησε να μην ζητήσει αναβολή ο Δήμος Καβάλας στο σημερινό δικαστήριο, κάτι που είναι ειλημμένο από την δημοτική αρχή!

Με τους συμβασιούχους αλληλέγγυος τοποθετήθηκε και ο Χρήστος Ποτόλιας από την Λαϊκή Συσπείρωση, ο οποίος τόνισε ότι ο Πελετίδης στην Πάτρα πήγε στο δικαστήριο.

Ο ίδιος μάλιστα ζήτησε από την κυρία Τσανάκα να μην ζητήσει αναβολή…

Απόντες δεν ήταν μόνο ο νέος δήμαρχος Θεόδωρος Μουριάδης και ο Μάκης Παπαδόπουλος, από την παράταξη του Βαγγέλη Παππά ήταν μόνο ο ίδιος, ενώ πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι άλλων παρατάξεων ήταν απόντες!

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα