Αντί να χτυπήσουν το γαϊδούρι χτυπάνε το σαμάρι!

Please select a featured image for your post

Τώρα λίγες μέρες πριμ ανοίξουν τα σχολεία ξύπνησαν εκεί στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων των σχολείων του δήμου Καβάλας και ζητάν πράγματα από την κεντρική διοίκηση που έχει στείλει ήδη 600.000 ευρώ στο δήμο Καβάλας για αντιμετωπίσει τα προβλήματα λόγω του κορωνοιού αντί από τον Μουριάδη.
@ Τι έκανα όλοι αυτοί που σήμερα είναι στη διοίκηση του συλλόγου τρεις μήνες του καλοκαιριού; Συναντήθηκαν με τον Μουριάδη, έβαλαν κάτω να δουν παρουσία και των διευθυντών των σχολείων ποια είναι τα προβλήματα και πως πρέπει να αντιμετωπισθούν με έργα που πρέπει να γίνουν ώστε να αυξήσουν τα μέτρα ασφαλείας; Φυσικά και όχι. Βρήκαν τον εύκολο δρόμο πάλι να κάνουν την εύκολη κριτική και να προστατεύσουν αυτούς με τους οποίους ταυτίζονται ιδεολογικά.
@ Διαβάστε τι λένε στην δεύτερη παράγραφο του δελτίου τύπου που εξέδωσαν και θα καταλάβετε ποιον θέλουν να καλύψουν. «Η δέσμη των μέτρων που απαιτούνται για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας στους σχολικούς χώρους δεν μπορεί να συμπυκνώνεται στη συνθηματική διατύπωση ναι ή όχι στη χρήση της μάσκας. Από την αρχή της πανδημίας έχει περάσει εύλογο χρονικό διάστημα κατά το οποίο τα σχολεία θα έπρεπε να προετοιμαστούν κατάλληλα με κρατική μέριμνα, ώστε να εξοπλιστούν με όσα το δυνατόν περισσότερα μέσα προστασίας».

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα