Απαράδεκτη ανακοίνωση του διευθυντή του 1 ΕΠΑΛ για τον θάνατο του 17χρονού στο Περιγιάλι

Ο Μουριάδης βρίσκεται σε πανικό μετά το δυστύχημα του Περιγιαλίου όπου ένας δεκαεπτάχρονος έχασε τη ζωή και προκειμένου να αλλάξει την πολιτική ατζέντα ετοιμάζει μια εκδήλωση για να ανακοινώσει άλλους πενήντα υποψηφίους δημοτικούς του συμβούλους και τα καλά νέα όπως λέει από την ενεργειακή κοινότητα την οποία την βλέπει μόνο στα όνειρα του.
@ Αυτό που συνέβη στο Περιγιάλι είναι χειρότερο από αυτό που συνέβη τος 2018 με την γέφυρα που έπεσε γιατί τώρα έχουμε ένα νεκρό. Όσο κι ́ αν προσπαθεί να ξεπεράσει αυτό το τραγικό συμβάν νομίζω ότι θα στιγματίσει την προεκλογική του συμμετοχή.
@ Απορώ πως ένας εκπαιδευτικός όπως ο διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ δίνει στην δημοσιότητα τέτοια κείμενα μετά το θάνατο του δεκαεπτάχρονου που έχασε τη ζωή του στο Περιγιάλι και ήταν μαθητής του σχολείου του.
@ Θα ξεκινήσω από την απαράδεκτη διατύπωση “Ο μαθητής μας είναι ο Τόπι Ενέα, οδηγός της μηχανής που «καρφώθηκε» κάτω από απορριμματοφόρο του Δήμου Καβάλας”. Τι θα πει καρφώθηκε; Είναι έκφραση αυτή που μπορεί να γραφτεί δημόσια και μάλιστα από ένα εκπαιδευτικό;
@ Δεν σταμάτησε όμως ο κ. Διευθυντής στην παραπάνω ανεπίτρεπτη διατύπωση του έγραψε και ακόμη ότι “Επισημαίνουμε για μια ακόμη φορά, ότι τα παιδιά οδηγούν τις μηχανές τους -άλλοτε με δίπλωμα, άλλοτε χωρίς- με απερισκεψία και υψηλό βαθμό επικινδυνότητας εντός και εκτός πόλης. Έχουν άγνοια κινδύνου και μπορεί να εμπλακούν σε ατύχημα οποιαδήποτε στιγμή. Φέτος, μαθητές/-τριες του σχολείου ενεπλάκησαν σε τουλάχιστον 7 μείζονα ατυχήματα. Το σχολείο πενθεί και δεν είναι η πρώτη φορά… Ας ελπίσουμε πως θα είναι η τελευταία”.
@ Η ερώτηση μου προς τον κ. Παλαβούζη γιατί περί αυτού πρόκειται και εσείς κ. Διευθυντά τι κάνατε τόσο καιρό; Απλά καταγράφατε τα ατυχήματα και τώρα το δυστύχημα;

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα