ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ Τα ανοιχτά μικρόφωνα άφησαν τα γαλλικά του προέδρου να ξεχυθούν

Δεν είναι και η καλύτερη εικόνα για έναν πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου αλλά και για έναν πρόεδρο δικηγορικού συλλόγου να περιποιείται σε άψογα «γαλλικά» πολιτικούς αντιπάλους από την έδρα του δημοτικού συμβουλίου.

Ο Γιώργος Γραμμένος, παρασυρόμενος από την συζήτηση που γινόταν στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο επετέθη κατά του ΣΥΡΙΖΑ και λησμονώντας τα ανοιχτά μικρόφωνα ακούστηκε να λέει: «Θα τα αλλάξει η κυβέρνηση η επόμενη; Κωλοσυριζόσκυλα όλα να πούμε… σας έχουνε εγκλωβίσει μέσα και θα σας βγάλουμε εμείς από τη δύσκολη θέση; Δεν πάτε να γα….θείτε να ούμε…».

Η φράση αυτή κάνει το γύρο του διαδικτύου και φυσικά σε άλλους προκαλεί οργή και σε άλλους πιθανόν και ευχαρίστηση.

Στην χθεσινή συνέντευξη τύπου καλούμενος να πάρει θέση ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας, Μακάριος Λαζαρίδης, τόνισε ότι οι χαρακτηρισμοί είναι απαράδεκτοι και δεν θα έπρεπε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβούλιου να παρασυρθεί, υπογραμμίζοντας ότι …ο κύριος Γραμμένος είναι και πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας, δίνοντας άλλο τόνο στην κριτική του.

Σε κείμενο που ανάρτησε η ιστοσελίδα «Στο Κόκκινο Καβάλας» αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η ήττα στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου και η μάχη στις επερχόμενες εθνικές εκλογές φαίνεται πώς βγάζουν εκτός εαυτού τον απερχόμενο πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας, Γιώργου Γραμμένου ο οποίος απέδειξε ότι μπορεί να πέσει ακόμα πιο χαμηλά χυδαιολογώντας κατά του ΣΥΡΙΖΑ και των προσφύγων

Για μία ακόμα φορά επιτέθηκε με χυδαίους χαρακτηρισμούς στον ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια του πρόσφατου δημοτικού συμβουλίου (10.6.2019), έστω και κατά λάθος, αφού δεν αντιλήφθηκε ότι το μικρόφωνο του είναι ανοιχτό. Συγκεκριμένα, σε διάλογο που είχε με κάποιον εκ των δημοτικών συμβούλων που κάθονται κοντά του, είπε «Κωλοσυριζόσκυλα όλα! Σας έχουν εγκλωβίσει και θα σας βγάλουμε εμείς από τη δύσκολη θέση! Δε πάτε να γα..!». Ο κ. Γραμμένος δεν έκρυψε ποτέ τα φιλικά του αισθήματα προς τη ΝΔ και το μίσος του προς τον ΣΥΡΙΖΑ όμως αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε όριο.

Δεν σταμάτησε εκεί. Όταν η συζήτηση πήγε στη δήθεν μεταφορά 2 χιλιάδων προσφύγων-μεταναστών στο Στρατόπεδο Ασημακοπούλου, ειρωνεύτηκε τον Άρη Βέρρο, τον οποίο αποκάλεσε εκπρόσωπο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, για να καταλήξει ότι σε περίπτωση που θα έρθουν και άλλοι πρόσφυγες στην πόλη «θα χυθεί αίμα»! Το ερώτημα παραμένει: γιατί δεν τον απομακρύνει από τη θέση του προέδρου, έστω και στο παρά πέντε;».

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Μέχρι αργά το απόγευμα η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας δεν είχε εκδόσει κάποια ανακοίνωση για το θέμα αυτό!

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα