Αποκλείστηκε εκ νέου η μοναδική αιρετή της Π.Ε Θασου από σύσκεψη που αφορά τη συγκοινωνία του νησιού

Αποκλείστηκε εκ νέου η μοναδική αιρετή της Π.Ε Θασου από σύσκεψη που αφορά τη συγκοινωνία του νησιού

Περιήλθε σε γνώση μας ότι αύριο 24/10 ε.ε. και ώρα 10:00 π.μ. στο γραφείο του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας θα πραγματοποιηθεί σχετική σύσκεψη για τα χειμερινά ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Καβάλας & Θάσου και ιδιαίτερα αυτά της γραμμής Καβάλας – Πρίνου.

Για άλλη μία φορά στην σύσκεψη δεν κλήθηκε να συμμετάσχει η μοναδική αιρετή της Π.Ε. Θάσου, η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Μαρία Πολυμέρου !

Είναι προφανές ότι η κα Μ. Πολυμέρου αποκλείεται, εμφαντικά, από τις πάσης φύσεως συσκέψεις οι οποίες αφορούν την Π.Ε. Θάσου εξαιτίας ότι ανήκει στην παράταξη της «Περιφερειακής Σύνθεσης»! Αυτό, όμως,αποτελεί μείζονα περίπτωση προσβολής κάθε δημοκρατικής δεοντολογίας αλλά και προσβολής των πολιτών της Π.Ε. Θάσου, οι οποίοι με συντριπτικό ποσοστό υπερψήφισαν την παράταξή μας και εξέλεξαν την κα Πολυμέρου ώστε να τους εκπροσωπεί αυτούς σε όλα τα θέματα τα οποία αφορούν το νησί και την ομώνυμη Π.Ε. Θάσου.

Πέρα από την εμμονή στην αντιδημοκρατική εμπάθεια του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας και της διοίκησης της Περιφέρειας συνολικά εκείνο που αναδεικνύεται είναι και μία διαρκής φοβία απέναντι στους εκπροσώπους της παράταξή μας, οι οποίοι γνωρίζουν τα θέματα σε βαθμό που δεν τα γνωρίζουν τα στελέχη της διοίκησης του κ. Μέτιου.

Στα πλαίσια αυτά οφείλουμε να ενημερώσουμε ότι έχουμε πραγματοποιήσει σειρά επαφών με τις ναυτιλιακές εταιρείες και έχουμε υπόψη μας την πρόθεσή τους να αυξήσουν τα δρομολόγια κατά ένα (από 2 σε 3) και επιπλέον προσπαθούμε να συμβάλλουμε στην παραπέρα αύξηση των δρομολογίων στην γραμμή Πρίνου – Καβάλας και στην καλύτερη κατανομή τους στην διάρκεια της ημέρας.

Η παράταξή μας εξακολουθεί να υποστηρίζει την άποψη που τεκμηρίωσε ο τ. Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Θ. Μαρκόπουλος για μεταφορά της αρμοδιότητας των (εντός νομού) δρομολογίων στην αρμόδια Π.Ε. (όπως συνέβαινε κατά την εποχή της Νομαρχίας) αντί του συγκεντρωτικού και Πειραϊκού Σ.Α.Σ. (Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών).

Η παράταξή μας εφόσον συνεχίζεται η επίδειξη αυτή της αντιδημοκρατικής εμπάθειας του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας απέναντι στην μοναδική αιρετή της Π.Ε. Θάσου προτίθεται να ενημερώσει και να καταγγείλει, με επιστολή της, την συμπεριφορά αυτή στον αρμόδιο Υπουργό Εσωτερικών, καθώς και κάθε αρμόδια δημόσια αρχή.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα