ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΖΑΓΝΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ Η παράταξή μας «Περιφερειακή Αναγέννηση», έχει πλέον διαλυθεί, δεν έχει αρχηγό!

Σε μια αποκλειστική δήλωση στην εφημερίδα μας ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης δήλωσε:

«Όπως γνωρίζεται η παράταξή μας «Περιφερειακή Αναγέννηση», έχει πλέον διαλυθεί και δυστυχώς αυτός είναι κοινός τόπος.

Την ενότητα της παράταξης, όπως πολύ καλά γνωρίζεται διαφυλάττει και ελέγχει ο αρχηγός, ο ηγέτης.

Η δική μας παράταξη διαλύθηκε διότι ο ηγέτης που προέκυψε από ελεγχόμενη ψηφοφορία είναι αυτός που δεν μπόρεσε να μας ενώσει…

Η πρόσφατη ενέργειά του, να αφαιρέσει αρμοδιότητες από τον χωρικό αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καβάλας Θεόδωρο Μαρκόπουλο, είναι μια πολιτική δίωξη.

Το όποιο έργο, και παρήχθει έργο στην ΠΕ Καβάλας, προέκυψε από την ικανότητα και την δραστηριότητα του Θεόδωρου Μαρκόπουλου, που μοναδικά αυτός το πιστώνεται.

Από τα τηλεφωνήματα που δέχθηκα από γνωστούς και φίλους από την Καβάλα, διαπιστώνω ότι ο κύριος Μαρκόπουλος, δεν έχει «διαγραφεί» από την καρδιά και την εκτίμηση των Καβαλιωτών που τον αγαπούν και τον στηρίζουν.

Δυστυχώς όμως και στην Καβάλα, έχετε τους γνωστούς «πρόθυμους», που είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα, για να πετύχουν κάποιους σκοπούς.

Αν δεν υπήρχαν αυτοί, δεν θα μπορούσε να σκεφτεί έστω κανείς, να κάνει οτιδήποτε.

Εκείνο που είναι σίγουρο, όλοι το γνωρίζουμε, όπως το γνωρίζουν καλά και οι Καβαλιώτες, οι οποίοι τον τιμούν και τον περιβάλλουν με την εμπιστοσύνη τους, είναι ότι ο αναγνωρισμένος αιρετός αντιπεριφερειάρχης στην ΠΕ Καβάλας, θεσμικά, τυπικά και νομικά, μέχρι τις 31 Αυγούστου 2019, είναι και παραμένει ο Θεόδωρος Μαρκόπουλος».

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα