Ο Απόστολος Χρόνης είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση πολιτικού που βρέθηκε στην προεδρία μιας μεγάλης επιχείρησης όπως είναι αυτή της ΔΕΥΑΚ που διαχειρίζεται ένα σπάνιο αγαθό που είναι το νερό.
@ Ο συγκεκριμένος πρόεδρος ίσως είναι από τους χειρότερους που έχουν περάσει από την ΔΕΥΑΚ αφού κατάφερε να την βάλει μέσα οικονομικά και αυτός ήταν που ομολόγησε ότι πάει κατευθείαν στα βράχια. Εξαιτίας της ανικανότητας του αλλά και των κακών του συμβουλών βρέθηκε αντιμέτωπος με την χρεοκοπία της επιχείρησης και βλέποντας το αδιέξοδο ζήτησε να πάρει ο δήμος ένα δάνειο για να τον ξελασπώσει. Δεν κατάφερε όμως ο Μουριάδης να πείσει την αντιπολίτευση και τότε έβαλε φέσι 1 εκ. ευρώ στην ΔΕΗ την οποία προφανώς κάλυψε από τα χρήματα που πήρε ο δήμος για τον κόβιτ.
@ Όμως τον Απόστολο Χρόνη θα μπορούσε κανείς να τον δικαιολογήσει και να δεχθεί ότι πρώτη φορά διοικεί και θα μάθει. Όμως το πρόβλημα του δεν είναι η ανικανότητα του αλλά ο κακός πολιτικός του χαρακτήρας που τον εμφάνισε ασκώντας διοίκηση πιστεύοντας ότι είναι ένας μικρός θεός.
@ Προβλέπω ότι μέχρι το 2023 η ΔΕΥΑΚ θα βρεθεί ακόμη πιο κάτω. Θα στέλνει λανθασμένους λογαριασμούς χωρίς να ζητά συγνώμη από κανένα θα αυξάνει τους μισθούς των είδη καλοπληρωμένων εργαζομένων και το έργο που λέει ότι θα κάνει δεν πρόκειται να το δούμε.
@ Το ερώτημα όμως που κάνω στον ανάλγητο πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ είναι μπορεί εν μέσω πανδημίας να αφήνει σπίτι χωρίς νερό για οφειλή που ρυθμίστηκε αλλά για μερικά λεπτά το συνεργείο που κάνει τις συνδέσεις είχε σχολάσει. Δηλαδή δεν υπάρχει συνεργείο που και μετά το πέρα του ωραρίου να διεκπεραιώνει αυτές τις εκκρεμότητες της ημέρας. Όμως αυτά είναι ψιλά γράμματα για ένα πρόεδρο που το πρώτο του μέλημα ότι ανέλαβε την συγκεκριμένη θέση ήταν να αυξήσει τον μισθό του στα 1.700 ευρώ τον μήνα.
Απόστολος Χρόνης πιο ανάλγητος πεθαίνεις