Αποστομωτικές απαντήσεις στα σχόλια της Ελευθεριάδου από Τσανάκα και Αντωνιάδη και η Παναγία του Μουριάδη

Η Τάνια πήγε να κάνει την έξυπνη πολιτικά με την πεσμένη γέφυρα άλλα τα άκουσε και από την Τσανάκα, τα άκουσε και από τον Αντωνιάδη. Το υπουργείο επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με υπουργό τον Σπίρτζη δεν γνώριζε σε ποιον ανήκει η γέφυρα και αφού ρώτησε τον δήμο και την περιφέρεια τους
οποίους έβαλε να δηλώσουν ότι δεν μπορούν να εκτελέσουν το έργο τότε ξύπνησε και αποφάσισε να αναλάβει να κάνει τις μελέτες αλλά ήρθαν οι εκλογές και την ιστορία την φορτώθηκε η περιφέρεια.
@ Η ανικανότητα του Σπίρτζη αλλά και της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, καθυστέρησαν να αποφασίσουν τι θα κάνουν και όταν το αποφάσισαν ήταν αργά γιατί τους έστειλε ο Ελληνικός λαός στα σπίτια τους.
@ Αλλά η Τάνια είναι Τάνια και δεν γνωρίζει, δεν ρωτάει γιατί εκτίθεται.
@ Τέσσερα χρόνια ο Μουριάδης παριστάνει το δήμαρχο και κάνει πως λύνει προβλήματα με τα οποία ούτε καν ασχολείται. Έτσι το προχθεσινό περιστατικό με τον τραυματισμό της τουρίστρια πάνω στην Παναγία όπου το ασθενοφόρο δεν μπορούσε να περάσει λόγω της στενότητας του δρόμου από το παρανόμως σταθμευμένο αυτοκίνητο δείχνει ότι δεν είδε τίποτε μέχρι σήμερα για το κυκλοφοριακό της συνοικίας.
@ Αλλά με τι ασχολήθηκε τόσο ο ίδιος όσο και ο αντιδήμαρχος του Απόστολος Μουμτσάκη που υποτίθεται θα έκανε το έργο της ελεγχόμενης στάθμευσης και το μόνο που πέτυχε ήταν να τραβήξει κάποιες κίτρινες γραμμές στην Θ. Πουλίδου στραβές;

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα