Απρέπεια κατά Εριφυλλίδη από τον σύλλογο Κάστρο και κάλυψη του Μουριάδη

Please select a featured image for your post

Το τραινάκι της Παναγίας ήταν τουριστική ατραξιόν και τα καλντερίμια φταίνε που χάλασε!

Με ανάρτησή του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παναγίας «Το Κάστρο» λειτουργώντας ουσιαστικά σαν γραφείο Τύπου του Δήμου Καβάλας αναφέρει σχετικά με το τραινάκι της Παναγίας τα εξής: «Το τρενάκι της Παναγίας. Σήμερα είναι πάλι χαλασμένο, έχει φτάσει στα όριά του, που λέμε, γι αυτό στην θέση του, μετά από απαίτηση του ΣΥΛΛΟΓΟΥ, μπήκε ένα minibus, μέχρι να βρεθεί μια μόνιμη λύση.

Τα δρομολόγια γίνονται κάθε μία ώρα από 8.00πμ μέχρι τις 10.00πμ και τις επόμενες ώρες ανάλογα με την ζήτηση διότι η χωρητικότητα είναι ΜΟΝΟΝ πέντε (5) άτομα, λόγω Covid19 και είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η χρήση μάσκας».

Και δεν σταματά εδώ ο σύλλογος αλλά αναφέρει το εξής: «Το τρενάκι μπήκε σε λειτουργία επί δημαρχίας κου Στάθη Εριφυλλίδη ως τουριστική ατραξιόν».

Και μόνο αυτό δείχνει μια απρέπεια στον πρώην δήμαρχο που γνωρίζουν καλά οι κάτοικοι της Παναγίας ότι το τραινάκι ήρθε στην Καβάλα ουσιαστικά για να τους εξυπηρετεί και όχι για να αποτελέσει «τουριστική ατραξιόν».

Συνεχίζει σε η ανάρτηση: «Κατέληξε να εξυπηρετεί τους κατοίκους της Παναγίας σε βαθμό που κάποιοι να νομίζουν ότι έγινε μόνο γι αυτούς και κανείς άλλος δεν έχει το δικαίωμα να μπει μέσα. Έκτοτε διατηρήθηκε από όλους τους δημάρχους (και ευχαριστούμε γι αυτό) και εκτελεί τακτά δρομολόγια, όμως η καταπόνηση στα καλντερίμια της Παναγίας έφερνε συχνά τεχνικά προβλήματα με αποτέλεσμα την διακοπή των δρομολογίων και τις έντονες διαμαρτυρίες των γηραιότερων».

Φυσικά απαντά στην ανάρτηση η κυρία Τούλα Γαβριηλίδου ως εξής: «δεν ξεκίνησε ακριβώς ως τουριστική ατραξιόν το τραίνο διότι όταν μπήκε είχε κάθε μισή ώρα δρομολόγια πρωί και απόγευμα.

Με αυτό τον τρόπο εξυπηρετούσε και ντόπιους και τουρίστες. Από τι στιγμή που τα δρομολόγια έγιναν κάθε μια ώρα και μόνο πρωί λογικό είναι να θεωρήσουν οι ντόπιοι ότι το δικαιούνται μιας και δεν νοείται…».

Με άλλα λόγια πάνε να βγάλουν λάδι τον δήμαρχο της καρδιάς του, για να μην χαλάσει η δημοτικότητά του εξ αιτίας του τραίνου… αλλά παίρνουν τις απαντήσεις τους από τους Καβαλιώτες!

Τα καλντερίμια φταίνε…

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα