Τελικά τόσα χρήματα που ήρθαν στον δήμο Καβάλας από την κεντρική κυβέρνηση πάνω από 1,5 εκ. ευρώ δεν μπορούσαν με αυτά να πληρώσουν τα τέστ όλων των καθηγητών του δημοτικού ωδείου και να προμηθευτούν ένα θερμομετρητή ώστε να ελαχιστοποίησουν τις πιθανότητες να προσβληθούν κάποιοι καθηγητής ή κάποιοι μαθητές από τον κορονωιό; Μπουρούσαν σιγά το κόστος αλλά η αδιαφορία του προέδρου του δημοτικού ωδείου Κοσμά Χαρπαντίδη και η άγνοια από διοίκηση του Μουριάδη από χθες μπήκε λουκέτο στο κτήριο του ωδείο λόγω covit-19.
@ Οι άνθρωποι δεν έχουν συναίσθηση των ευθυνών τους. Λειτουργούν τόσο ερασιτεχνικά που καταντούν επικίνδυνη αλλά συμπεριφέρονται επαγγελματικά στο να διασφαλίσουν για τον εαυτό τους παχυλούς μισθούς.
@ Ακόμη δεν γνωρίζω τι διαστάσεις έχει το κρούσμα που παρουσιάσθηκε σε καθηγητή του ωδείου που έρχεται για να κάνει τα μαθήματα του από την Θεσσαλονίκη.
Απροστάτευτο άφησε το ωδείο Χαρπαντίδης και Μουριάδης έναντι του covid-19