Άρχισαν τα μαλλιότραβήγμα στην παράταξη του Μουριάδη για τις θέσεις των αντιδημάρχων

Σκοτώνονται από τώρα οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι του Μουριάδη για τις αντιδημαρχίες. Ο Μουμτσάκης έχει “στοχοποιηθεί” από τους Μιχαλάκη και Τσιτσιλικάκη με τον πρώτο να θέλει να πάρει την αντιδημαρχία παιδείας και τον δεύτερο την αντιδημαρχία με ευθύνη την δημοτική αστυνομία.
@ Στην αγορά όπως μαθαίνω ο πατέρας του δευτέρου του κ. Τσιτσιλικάκη όπου σταθεί και όπου βρεθεί λέει ότι ο γιος του θα αναλάβει την δημοτική αστυνομία και τότε να δείτε τι έχει να γίνει. Όλα θα μπουν σε μια τάξη. Ακόμη και το άλυτο θέμα με τις λαϊκές αγορές θα λυθεί μια και καλή.
@ Δεν είναι όμως μόνο οι δύο πιο πάνω δημοτικοί σύμβουλοι που θέλουν μια αντιδημαρχία. Ακούω ότι έχει ανοίξει μια βεντέτα μεταξύ της Στέλλας Αργυρίου και του Ανέστη Δημητριάδη για την αντιδημαρχία με αντικείμενο τα κοινωνικά θέματα. Λένε μάλιστα κάποιοι που εμφανίζονται ως συνομιλητές του δήμαρχου ότι ο Μουριάδης θέλει τον Δημητριάδη και όχι την Αργυρίου με την δικαιολογία ότι επαγγελματικά η δεύτερη δραστηριοποιείται στην Αθήνα. Τόσο καιρό που την είχε σύμβουλο του δεν το ήξερε ότι η δουλειά της είναι στην Αθήνα και όχι στην Καβάλα;
@ Αυτή μου λένε που έχει βάλει θεούς και δαίμονες για να πάρει την αντιδημαρχία αλληλεγγύης είναι η Έλσα Βακιρτζή η οποία έχει επιστρατεύσει ακόμη και το θείο ΣΑΜ της Καβάλας να παρέμβει ώστε να της δώσει ο Μουριάδης μια αντιδημαρχία.
@ Κι ́ ο Βασίλης Λεμονίδης κρατάει στα χέρια του τα προεκλογικά γραμμάτια που του έχει κόψει ο Μουριάδης με την υπόσχεση ότι θα δημιουργήσει μια νέα αντιδημαρχία που θα έχει σχέση με την αγορά και τον τουρισμό.
@ Καλά τα πήγε χθες η αγορά της Καβάλας που πειθάρχησε με τις αποφάσεις των συνδικαλιστικών οργάνων της και απέργησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.
@ Όπως δήλωσε ο νέος περιφερειάρχης Χριστόδουλος Τοψίδης θα μοιράζει τις χωρικές και θεματικές αντιπεριφέρειες στα 5 χρόνια που θα κρατάει το τιμόνι της διοίκησης στέλνοντας έτσι το μήνυμα προς όλους τους περιφερειακούς του συμβούλους ότι θα πάρουν κάποτε μια θέση αντιπεριφερειάρχη.
@ Δεν ξέρω αν αυτό είναι δίκαιο για κάποιους που συνέβαλαν τα μάλα για την επικράτηση του Τοψίδη έναντι κάποιων άλλων που μπήκαν στο συνδυασμό της “Περιφερειακής Σύνθεσης” τους τελευταίους προεκλογικούς μήνες.
@ Ωραίο το πολιτικό μπουκετάκι από την Καβάλα με την νέα γραμματέα την κ. Συρεγγέλα που εκλέχθηκε νέα γραμματέας της ΝΔ. Στο φωτογραφικό κάδρο με την νέα γραμματέα οι βουλευτές Πασχαλίδης και Δεληκάρη, ο πρώην υπουργός Γιώργο Καλαντζής και το μέλος της πολιτικής επιτροπής Ιορδάνης Παπαντίδης.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα