Άρχισε τις κολοτούμπες ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ μπροστά στον Γκόνη- Δεν εκτελεί την απόφαση να απολογηθεί ο καλλιτεχνικός διευθυντής

Τελικά ο Σωτήρης Μποζούδης που ακόμη δεν έχει γίνει πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ άρχισε να κάνει κολοτούμπες μπροστά στον Γκόνη και να ακούει τη φωνή του κυρίου του που θα τον διορίσει πρόεδρο ότι τον Θοδωρή δεν τον πειράζουμε είναι κάτι σαν το μαγιόξυλο. Έτσι δεν θα τον καλέσει σε απολογία ούτε θα ανακαλέσει την απολογία του που διέταξε ακόμη και σήμερα πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Κορίνα Χιώτη- Πρασσά.
@ Τον άνθρωπο που ρεζίλεψε το ΔΗΠΕΘΕ και οικιοποιήθηκε μια παράσταση που πλήρωσε και την πήγε σαν δική του στο Καστελόριζο χωρίς να ζητήσει άδεια ο κ. Μποζούδης δεν τον καλεί σε απολογία και θα του δώσει το δικαίωμα να ανακοινώσει και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του χειμώνα.
@ Να γνωρίζει ο κ. Μποζούδης ότι αν το πράξει θα καταγγελθεί στην επιθεώρηση εργασία και τότε ας δώσει τις εξηγήσει που πρέπει.
@ Αν νομίζει ο κ. Μποζούδης ότι αυτό το αστείο με τον Γκόνη θα κρατήσει για πολύ ακόμη κάνει λάθος. Φτάνει ποια με τις κολιτσίδες της εξουσίας.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα