Άργησε πολύ ο Μουριάδης να έρθει σε συζητήσεις με τις δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης λέει ο Πέτρος Πετρόπουλος

Υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στις αναγκαίες συζητήσεις που θα έπρεπε ήδη να έχουν γίνει μεταξύ του νέου δημάρχου Καβάλας Θόδωρου Μουριάδη και των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης προκειμένου να καθοριστεί το πλαίσιο διοίκησης του Δήμου Καβάλας από την επόμενη περίοδο υποστηρίζει ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Πέτρος Πετρόπουλος.
Όπως δήλωσε ο ίδιος μιλώντας χθες το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό Seven News «η νέα δημοτική αρχή άργησε και μάλιστα πάρα πολύ να έρθει σε επαφή με τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης διότι βρισκόμαστε στο παρα πέντε της έναρξης της νέας περιόδου, πίστευα κι εγώ ότι θα είχαν προχωρήσει οι συζητήσεις και μάλιστα σε έναν βαθμό εποικοδομητικό ώστε να υπάρχει μια ενδεχόμενη συνύπαρξη, στις 28 Αυγούστου θα γίνει η ορκωμοσία και μέχρι σήμερα δεν έγινε τίποτε, περιμένοντας το νέο νόμο είναι γεγονός ότι και ο κ. Μουριάδης όπως και οποιοσδήποτε άλλος θα λειτουργούσε εκ του πονηρού προκειμένου να έχει στα χέρια του εκείνα τα εχέγγυα που θα του επιλύσουν τα χέρια….. αυτό που εισπράττω εγώ από την τελευταία δήλωση του κ. Μουριάδη είναι ότι θα ασκήσει διοίκηση ο ίδιος και ενδεχομένως μέσα από την καλή θέληση κάποιων δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης θα ζητάει την άποψή τους και θα συναποφασίζει, αυτά δεν γίνονται…..».

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα