Άρον- άρον η διοίκηση του δήμου φέρνει το θέμα της εκλογής συμπαραστάτη του πολίτη σε ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Δευτέρα

Τελικά παρά τις προβλέψεις ακόμη και συνεργατών του Μουριάδη ότι δεν θα φέρει προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο το θέμα εκλογή για τον «Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης» αυτός το φέρνει και μάλιστα σε ξεχωριστή συνεδρίαση! Αυτή η συνεδρίαση θα γίνει μια ώρα πριν από την δεύτερη συνεδρίαση και μια ώρα μετά που θα ολοκληρωθεί ο χρόνος κατάθεσης των αιτήσεων των υποψηφίων για τη συγκεκριμένη θέση!
@ Προφανώς ο δήμαρχος βιάζεται να τελειώσει με αυτή τη υπόθεση και όπως χθες έμαθα από τον αντιδήμαρχο Θόδωρο Παπαδόπουλο ο Μουριάδης θα προσπαθήσει να συμφωνήσει με τους άλλους αρχηγούς της αντιπολίτευσης στο πρόσωπο που θα στηρίξουν όλοι για συμπαραστάτη!
@ Δεν νομίζω ότι θα γίνει κάτι τέτοιο γιατί δεν άκουσα από κανένα να κάνει τέτοια κουβέντα γύρω από πιθανές επαφές ώστε να συγκλίνουν όλοι στην επιλογή ενός κοινού υποψηφίου.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα