Να ξεκινήσω σήμερα με την τεχνική υπηρεσία του δήμου Καβάλας και να σας δώσω τις ειδήσεις από αυτά που ετοιμάζει ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Γιάννης Ιακωβίδης σε επίπεδο έργο.
@ Σύμφωνα με τον κ. Ιακωβίδη το 2020 θα ασφαλτοστρωθούν τμήματα των κεντρικών δρόμων της Καβάλας. Περιμένει όπως και οι προηγούμενοι να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να δοθεί το έργο των διαγραμμίσεων σε κάποιο συνεργείο να το εκτελέσει. Ξεπεράστηκαν, αλλά δεν ξεπεράστηκαν τα προβλήματα με το κτίριο του ΕΟΚ δεν κατάλαβα ακριβώς αλλά όπως μου είπε πρώτα θα μεταφερθούν τα αρχεία της πολεοδομίας και της εφορεία και μετά θα πάνε και οι διοικητικοί υπάλληλοι του δήμου.
@ Το έργο της πλατεία Καπνεργάτη που είχε ξεκινήσει ο Μουριάδης ως αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών του δήμου επί δημαρχείας Σιμιτσή, μάλλον θα αργήσουμε να το δούμε να ξεκινά και μπορεί να μη το προλάβει μέχρι το 2023 να το ολοκληρώσει αλλά ούτε και να το αρχίσει ο σημερινός δήμαρχος.
@ Ετοιμάζουν την προκήρυξη για τον διεθνή αρχιτεκτονικό διαγωνισμό για την κεντρική πλατεία. Τώρα αν δούμε να γίνεται και η κεντρική πλατεία μέχρι 2023 θα είμαστε τυχεροί ως Καβαλιώτες.
@ Το έργο του δρόμου προς την Αγία Παρασκευή αν δεν τελειώσει μέχρι τέλος Φεβρουαρίου μπορεί να τελειώσει μέσα στον Μάρτιο.
@ Ο Γιάννης Ιακωβίδης δεσμεύτηκε να εξετάσει τις αναφορές μας για τα προβλήματα στο τοιχίο και τα τόξα στον δρόμο που περνά μπροστά από το παλιό νοσοκομείο.
Άσφαλτος θα πέσει σε κεντρικούς δρόμους το 2020 δηλώνει ο Γιάννης Ιακωβίδης