Αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον ραδιοφωνικό σταθμό “Seven New 94,4”

@ Αύριο έρχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Καβάλα για τον πηγαιμό του προς τη Θάσο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα δώσει ραδιοφωνική συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό μας “Seven New 94,4” στις 10.30 το πρωί.
@ Απορώ με τι περίσσιο θράσος ο Μουριάδης έκανε χθες δηλώσεις για την ημέρα του περιβάλλοντος. Αν δεν κάνω λάθος αυτός δεν είναι που δεν άφησε δένδρο για δένδρο όρθιο; Αυτός δεν είναι που ξερίζωσε ότι υπήρχε και δεν υπήρχε στο Περιγιάλι; Αυτός δεν είναι που δεν μπόρεσε να τιθασεύσει το κυκλοφοριακό αυξάνοντας τους ρύπους στο κέντρο της Καβάλας; Αυτός δεν είναι που οι κάδοι έχουν να πλυθούν από την εποχή του Νώε;
@ Από παχιά λόγια και υποσχέσεις του αέρα άλλο τίποτε από τον Μουριάδη που έκανε χωρίς να ντραπεί και τις εξής δηλώσεις. “Η κλιματική κρίση συνεχίζεται με την αλόγιστη κατασπατάληση των φυσικών πόρων, αν και η αύξηση της παραγωγής ενέργειας με εναλλακτικούς τρόπους άρχισε να γίνεται συνείδηση σε όλο και περισσότερες κυβερνήσεις.
Πιστή στο πρόγραμμά της, η διοίκηση του Δήμου Καβάλας από τη μια προσπαθεί να αυξήσει τους πράσινους πνεύμονες κυρίως στην πόλη, κι από την άλλη ετοιμάζει την Ενεργειακή Κοινότητα του Δήμου, στην οποία θα παράγεται ΜΟΝΟ με ηλιακή ενέργεια το σύνολο του ηλεκτρικού ρεύματος που καταναλώνουν όλα τα κτήρια που κατέχει ή χρησιμοποιεί ο Δήμος, όπως και αυτό που καταναλώνεται στον οδοφωτισμό, και θα περισσεύει για να δίνει ηλεκτρικό ρεύμα σε οικογένειες με οικονομικά προβλήματα.
Αυτή θα είναι και η μεγάλη συμβολή του Δήμου και ευελπιστώ, του χρόνου αυτήν την μέρα να έχουμε και τα πρώτα δείγματα γραφής της παρέμβασής μας.
Το μέλλον του πλανήτη είναι στα χέρια όλων μας”.
@ Τι λέει ο άνθρωπος ότι προσπαθούν ΝΑ αυξήσουν τους πράσινους πνεύμονες του δήμου. Όμως ένα παράδειγμα μπορεί να μου δώσει; Επίσης ετοιμάζουν την ενεργειακή κοινότητα που θα λύσει όλα τα ενεργειακά θέματα του δήμου. Αυτή είναι η συμβολή του δήμου στην προστασία του περιβάλλοντος. ΘΑ και ΝΑ!
@ Μου είπε την περασμένη εβδομάδα ο Αλέξανδρος Ιωσηφίδης ότι ο Χριστόδουλος Τοψίδης έχει έτοιμο το ψηφοδέλτιο της Καβάλας αλλά ακόμη δεν το ανακοινώνει γιατί μάλλον φοβάται μη του κλέψουν του υποψηφίους υποθέτω εγώ.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα