Αυτό το δημόσιο ούτε φτιάχνεται ούτε χαλιέται Μια ιστορία καθημερινή τρέλας αυτή τη φορά με την ΤΟΜΥ

@ Είναι από αυτά που σου λένε και δεν πιστεύεις ότι μπορεί να είναι αλήθεια. Φίλη αναγνώστρια χθες τηλεφωνικά μου μίλησε για την ενόχληση της από τον παραλογισμό που υπάρχει στις δημόσιες υπηρεσίες.
@ Ας πάρω όμως το νήμα της ιστορίας που θα σας γράψω από την αρχή. Χθες λοιπόν το πρωί επισκέφθηκε την γνωστή ΤΟΜΥ (Τοπική Μονάδα Υγείας) πάνω στον Άγιο Λουκά για να κάνει τις διαδικασίες προκειμένου να δικαιούτα οικογενειακό γιατρό. Μέχρι εδώ η διαδικασία πήγε καλά όμως όταν ζήτησε να τις γράψουν τα φάρμακα που ήθελε εκεί χάλασαν όλα. Της δήλωσαν ότι για να γράψει τα φάρμακα της πρέπει να τηλεφωνήσει και μόνο έτσι μπορεί να γίνει. Φυσικά διαμαρτυρήθηκε αφού τους είχε μπροστά της αυτούς που θα τα έγραφαν αλλά για την οικονομία του χρόνου επειδή έπρεπε να παραδώσει κάποιο μάθημα μέσω τηλεδιάσκεψης ζήτησε τον αριθμό και ετοιμάσθηκε να τηλεφωνήσει. Μόλις την είδα να προσπαθεί να τηλεφωνήσει τους σηκώθηκε η τρίχα της κεφαλής τους, έβγαλα φωτιές από το στόμα αγριέψαν και της ζήτησαν να βγει εκτός δομής για να επικοινωνήσει με το σύστημα και να γράψει τα φάρμακα της. Το έκανε και αυτό βγήκε εκτός του κτηρίου και από την πόρτα ενώ τηλεφωνούσε κανείς δεν σήκωνε το τηλέφωνο. Στην ερώτηση της με το μάτι της να γυαλίζει τις είπαν ότι σε ένα νούμερο χτυπάνε τρεις τηλεφωνικές συσκευές και αν μιλά η μια δεν μπορούν να πάρουν τα άλλα δύο που χτυπάνε.
@ Φυσικά σηκώθηκε και έφυγε για να προλάβει να παραδώσει το μάθημα της και το δημόσιο για ακόμη μια φορά νίκησε.
@ Αυτό είναι το σύστημα που ήθελε ο Σύριζα να εφαρμόσει και να το στηρίξει ο κόσμος. Αλλά όταν λειτουργεί με αυτό τον τρόπο καλά κάνουν οι Καβαλιώτες και πάνε κατευθείαν στο νοσοκομείο.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα